- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
banderasz77
addikt
-
banderasz77
addikt
Na utánanéztem ennek az új sorozatnak. A lényeg, hogy sok R600XT GPU maradt nekik raktáron. Igy szorják ki az utolsó darabokat. Az új HD sorozat ringbus vezérlőjét kapta meg, ezért 256 bites és kicsit kevesebb feszt kap a GPU állitólag, hogy még jobban csökkentsék a hőtermelést. Igy is bőven viszi az XT órajeleket és bios moddal ugyan úgy mehet neki több kakaó!!! Tehát semmivel sem alacsonyabbrendü kártya, csak a gyári beállitásai (fesz.) kicsit kevesebb. Erre pedig ugye aki tuningolni akar az tudja a megoldást.
-
banderasz77
addikt
Na jó.
1440*900 Very high no AA no AF 30,26 FPS
No comment.
-
banderasz77
addikt
-
banderasz77
addikt
1,3V-on csak akkor tudok tesztelni, ha a CPU-t leveszem alapra. Gyerekek, nincs mese elfogy a szufla a tápból. Itt viszont 900-on is elindul a teszt, csak restartol. Nem a hőmérséklet miatt, mert nem forró a feje.
-
banderasz77
addikt
válasz
Tuco Ramirez #8594 üzenetére
Igen. De nemsokára ez is megkapja a vizesblokkot. Most már tényleg megérdemli.
-
banderasz77
addikt
És 871/2400-on hozom a haverom 8800GT tuning szintjét a Crysisban. Minden very high XP.
-
banderasz77
addikt
Nah. Nyomatom a Vmodot a karinak. 1,25V-on 871/2400 -on stabil. A 900 is elindul, de lefagy. 1,3V-on pedig amint 3D-be kellene váltania a GPU-nak, rögtön újraindul a gép. Mi lehet az oka? Nem hiszem, hogy a táp ne bírná.
-
banderasz77
addikt
Van valakinek közületek HR03/R600 hűtő a vasán? Ezen gondolkodom, de nem tudom milyen eredményt fog hozni.
-
banderasz77
addikt
Hát gyerekek, nem tudom mit vaciláltok ezzel. Nekem a tápom a leírásban. Van egy 6-os csati, van egy 6-os átalakító. Ezzel simán húzom a kártyát. 820/2200 -on minden játék 6-8 órát megy stabilan. 840/2200-on még a 3DMARK06 is lefut, játékokban kisebb hibákkal. A kártya XT-re van flashelve, volt mod nincs.
Mi ez a hülyeség, hogy csak 2 db tápos 6-pin-el lehet csak húzni? -
banderasz77
addikt
Tudja valaki hol lehet venni jó áron HR03/R600-a venni?
Gondolom ebben a szettben minden kellék benne van. -
banderasz77
addikt
Na! Nehogy már senki se tudjon egy jó hűtőt az r600-ra!!! Halihó!
-
banderasz77
addikt
Melyikőtök keresett HD2900GT-t? Láttam valahol.
-
banderasz77
addikt
Az előzőekben valaki rakott valami jó hűtőt a 2900-ra, Accelero v. S1 ilyesmire emlékszem. Valaki le tudná írni melyik volt az pontosan? A víz drága lenne rá, de ha jól hűt és még halkabb is az a cucc, akkor megcsinálnám. Előre is köszi.
-
banderasz77
addikt
Úgy látszik a Driverrel kapcsolatos hírek amit hallottam akkor nem kacsa volt, már akkor meg is erősítették. Azért elég kemény világban élünk látjátok??? És mi mehet még itt, amiről nem tudunk!!!
-
banderasz77
addikt
Nekem 820/2000-en megy alap venti beállításokkal. Annyi, hogy a hátához is tettem egy sima házventit, ami kicsit tolja neki a levegőt a GPU-ra és a fekete borírás alatt is átsüvít egy kicsit.. Így a venti 44%-on kavar és nem megy fentebb a GPU 70-72 foknál full terhelésnél. Mondjuk nekem csak 10/7-et megy folyamatosan.
-
banderasz77
addikt
válasz
J.J. András #7703 üzenetére
Milyen igazad van. Főleg, hogy a memóriákkal még durvább a helyzet. Kurvára válogatósak lettek a mai lapok.
-
banderasz77
addikt
válasz
Tuco Ramirez #7669 üzenetére
Na igen, ezért sem akartam nagyon mondani. De ha lesz +15-25%, ami azért reális, és mindíg ez jött ki, hogy a beígért gyorsulásnak a fele realizálódott, akkor már tök jók vagyunk.
-
banderasz77
addikt
Szerintem várj még vele, ez a kari úgy sem egy limitált szériás kari lesz és úgy tudom jön egy új javított version, aminél a ramok már nem melegednek annyira és végre tudják hozni a referencia értékeket.
A PRO-ra visszatérve csak azt mondhatom, hogy a driverre vannak állítva az emberkék teljesen. A Crysisban egyáltalán semmi optimalizált rész nem vonatkozott az ATI-ra. Sőt! A hírek az NVidia nyomását erősítették meg a demónál, hogy az ATI kártyánk véletlenül se forogja ki magát még normális szintre sem. Így mindenki az új jövevényt célozta meg magának, jelen esetben a 8800GT-t. (Szerintem ez undorító húzás, ha tényleg igaz.) De a mai világban ez már csak így működik.
A végleges játékban állítólag már visszaáll a rend, tovább már gondolom nem merték a húrt feszíteni. Így a végleges gyorsulás a játékban 30-50% is lehet. Ami ugye az új driver és a mesterséges seb. kontrol levétele eredményez. A CF-ben további +20-25% az előre látható plusz.
HANGSÚLYOZNÁM, HOGY EZT HALLOTTAM, NEM ÉN ÁLLÍTOM, DE TÖBB REALITÁST IS LÁTOK BENNE, MINT KACSÁT...
És reménykedem
-
banderasz77
addikt
válasz
Gaboman #7655 üzenetére
Hallottam valamit, de nem is merem leírni, hogy mit. Az tuti, hogy késni fog kb. egy hetet. De ha igaz, amit hallottam, akkot lesz még állkoppanás. Csak egyet árulok el. Valaki linkelt lentebb egy 8800GT és 2900PRO/XT tesztet valahol. Most nincs időm megkeresni. És ott a GPU-k natív számolási teljesítményét nézzétek meg. Volt egy grafikon. Erre hivatkoztak!
-
-
banderasz77
addikt
válasz
Armando_19 #7639 üzenetére
Én felnyomtam neki, így nem kell állandóan állítgatni. Nekem jobb így.
-
banderasz77
addikt
válasz
Foxmulder89 #7417 üzenetére
Ezért is írtam, hogy tuning nélkül! Ha a proci és VGA is tuning áldozata lesz, ilyen konfignál 500 minőségi Watt elkél majd!
-
banderasz77
addikt
válasz
stuntmanmike #7414 üzenetére
Tuning nélkül szerintem vinni fogja.
-
banderasz77
addikt
válasz
Gaboman #7378 üzenetére
Milyen igaz, és még szeretem is, az is sokat számít!
És a képminőségre visszatérve, elmentem egy jó kis játékra a haverommal hálóban. Neki 8800 Ultra-ja van. És a képminőség, hát.....
Az Ati még mindíg veri, bár meg kell hagyni, nagyon feljött azért az Nvidia a 6600GT óta.
(A kukacoskodóknak megjegyzem, ő mondta először!!!) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest