- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
Nektek milyen hangos a vga terhelve? (nem venti ,hanem a tekercsek és stb? ) nekem az utobbi időben elkezdett érdekesen sipolni terhelésre, ha forog a kocka az atitoolsban akkor ütemesen cincog ahogy fordul
-
Soak
veterán
válasz
banderasz77 #8599 üzenetére
Google nekem 15A-t dobott ki, de mind1 végülis... eléggé arra utal ,hogy a táp nem birja, bár érdekes, hogy nem GPU ,hanem mem huzásra... ha mem van huzva és gpu nem akkor is csinálja?
-
Soak
veterán
válasz
banderasz77 #8588 üzenetére
1,3V és 870/2000 az elképzelhető ,hogy full loadon bőven bekajálja a 15A-ját a tápnak
-
Soak
veterán
válasz
banderasz77 #8447 üzenetére
Birom az ilyen, jol megmondom majd én hsz.eket
... gondolom feltünt hogy 1 valaki mondja és 12-en állitják még azt amit te
-
Soak
veterán
válasz
Motion_Blur #8428 üzenetére
Ez le van irva, mint ahogy venember is irta, a specsheetben... a 12V-s alatti A jelölés ez
szerk: de van ,hogy nem A van irva, hanem W
-
Soak
veterán
-
Soak
veterán
válasz
Csaba_20_ #8411 üzenetére
Légyszives olvasd el már , mielött csak bele vakkantasz... 7600GT tett egy olyan kijelentést ,hogy a tápja -Zalman ZM360B-APS- elvisz kielégitően egy Quad és HD2900XT konfigot ... ezt pobáltam megcáfolni... az eszme csere két szálon folyt és viszonyitás kép hoztam fel a CF témát, leginkább annak a szemléltetésére, hogy milyen gáz ,ha az ember az ágak korlátjában ütközik és ezt pedig azért mert egy SR táp előnyeit ecsereltem amit egy forumtársnak merészeltem ajánlani...
-
Soak
veterán
válasz
Csaba_20_ #8408 üzenetére
Persze, de azért ,hogy havonta 1szer (ha egyátalán összejön) jol megnézzem hogy mennyit eszik a CF azért kicsit sok..
.. amugy hirtelen jött a teszt ötlete is, hirtelen akartam fogyasztás mérőt is, pont az ilyen témák végett ,hogy legyen konkrét érték, de nem sikerült... legközelebb biztos összejön
-
Soak
veterán
MIlyen agyonhuzott quadom? hol mondtam ,hogy extreme OC-tól feküdne ki a tápod??Jajj... nehéz kimondani ,hogy tévedtem, ugye?
...
amugy, itt van egy PH teszt (gondolom teljesen pontatlanul mértek) amiben egy C2D volt... 3,3ghz-n...
... cseréld ki egy 3Ghz körüli qudra a procit vagy kicsit többre, mert általában mind megy 3,2-3,4et alapfeszhez közel... aztán 360-370W fogyaszt kapásból...
-
Soak
veterán
válasz
kicsitomi88 #8393 üzenetére
csak stolnak vannak ezen a forumon tapasztalatai vagy mi?...
.. amugy mingyart irok neki egy pü-t , és kikérem az isten vélemyényét Quad HDXT és 360as zalman táp viszonyról
-
Soak
veterán
Látom nem érted... nem baj... türelmes vagyok ... Lépésről lépésre... A komponensek hozzávetlőgesen ezt tudnák ... Vgak : 860/200 a CPU 4,2 (tud 4,3mat is ,de leygen ennyi) ... mondom mit birt el a táp ... 4,1Ghz .. 820/1000 ... és ez egy nagyon erős táp, a te tápodnál legalább 3-4szer erősebb (persze nem watt-ban hanem összeségében) ... akkor következtess, mondjuk 1,35-1,37V 3,2-3,4Ghz-s Quad (ami barátságos, nem különös eredmény) és egy HD2900XT mondjuk alapon vagy kicsit OC-vel... mérd fel ,hogy mennyit eszik A-ban ez a két komponens és nézd meg mit képes leadni a tápod... de nyugodtan kiszámolhatod ,hogy a proci mennyit eszik alapon és nézd mellé az ágat...
namos, amiért én ajánlottam neki a corsairt, amit sokszor teszek mert szerintem ár/érték arányban manapság top, mert SINGLE RAIL , vagyis egy 12V-s ággal rendelkezik ami kizárja annak a lehetőségét ,hogy a lekorlátozott ágak határába ütközik... mert igen kellemetlen ha van mondjujk egy 1500W-s tápod 12 ággal ami mind 10A-t lead, ami lehet ,hogy együtt 100A körüli érték de ha a proci csak egy ágrol kajál akkor hajadra kenheted...
U.i. HD2900PRO amit XT orajeleken akar használni (gy.k nőa fogyasztás) és mellé egy eléggé megtépázott pentium, ami ugyan nem egy quad, de ha a jövöt nézem, amit már mondtam is, szóval elég valószinű ,hogy venni fog, vagy venni akar egy quadot akkor meg már jól jön a SR táp... és mivel közismerten jó tápból ami SR csak a 450es és 550-es corsair van igy 550-eset ajánlottam neki, mert nem fáj az ,ha egy kis plusz árán örökéletü dologt vehet az ember (relativ)
U.i.2: lehet hogy kicsit zagyva, de nincs kedvem átnézni
-
Soak
veterán
Kompival.. nyilván nem az lenne a cél ,hogy behaljanak a komponensek...egy szolid teszt lenne... azért stol remélem feltünik, néha Quad topikban is feltünik... de mivel tapasztaltam ,hogy az 500W-s Liberty ágai nem voltak elegek egy 7300gt-vel (amit az aláirásomban látsz, kb 100-150mhzvel tudott többet végre egy 7300gt-vel) ezért nem fogsz meggyőzni, mert amig elmélet van addig minden szép és jó...
.. csak mikor megfektetjük lazán Quad és HD2900XT CrossFire-el a 850-es enermaxot addig ne mesélje már el nekem senki ,hogy ez 360as táp ami ilyen ágakkal rendelkezik az elbir egy Quadot és HD2900XT-t kielégitően
-
Soak
veterán
De azt ugye nem gondoljátok komolyan, hogy egy 550wattos táp kéne egy HD2900Pro/XT alá?
Tuningal (ami ugye nincs olyan ,hogy nincs, főleg látva alanyunk adatlapját) de...
szerk: Annyi azért hozzá tartozik még ,hogy a hw környezet nagyban meghatározza
Tartom magam ahoz, hogy a 360wattos zalmim simán elvinne egy quazános, HD2900Xt-s gépet.
Nem tudom hol laksz, de ha közel akkor nyugodtan hozd el... szivesen megmutatom ,hogy azért az elbir az érdekesen alakul... vagy hogy értedve? idle 1,1V 6x266 meg 2D-s orajelek az XT-n? Csak mert ha alapon akarod használni a géped mert 10k-t sporolsz a tápon (10k = bármilyen körülmények közt elbirja a táp a konfigot) akkor... hát no comment..
szerk2 : ha még a tápod single rail lenne akkor ... de 11A és 15A az nagyon kevés
-
Soak
veterán
Birom mikor valaki 0 tapasztalattal az adott cuccrol jobban ismeri mint akinek van róla bőven... most ha hallgat rád valamilyen égi sugallat folytán , vesz egy 360as tápot aztán csak nézeget ,hogy miért resizik állandoan a gép... vagy ha kb 3hónap mulva bagoért venne egy 4magost akkor meg ott van hogy uj táp is... egy single rail 550es márkás táp meg addig elkiséri mig árammal megy a gépe
-
Soak
veterán
Amugy a hotfix után a lightsmark is fejlődött ,most 215 FPS-em van a 150 helyett
-
Soak
veterán
Az uj hotfix nekem elég sokat javitott a minimum fps-en , 30-ra majdnem be van szögelve, nehezen mozdul el (tankos pályán néztem fájt közben ) .... viszont az AA teljesitmény még mindig nagyon gyenge, meg felezi az FPS-t 2xAA
-
-
Soak
veterán
válasz
Gaboman #7818 üzenetére
Kicsit mese ize van, de reméljük a legjobbakat
szerk : Az AMD a tegnapi napon - késő este - bejelentette, november 8-án érkezik a 7.11-es Catalyst, mely jelentős teljesítménynövekedést fog elérni DirectX10-ben, Unreal Engine 3-ban, CryEngine 2-ben, ChromeEngine 2/3/4 -ben és 2900XT videókártyákon, Windows Vista rendszer alatt MINDEN játékalkalmazásban 14,8% fölötti teljesítménynövekedést érünk el.
He?
-
Soak
veterán
06 alatt, quaddal jött ki sajnos... 06ban egyszerüen nem mentek a vga-k meg a proci egyszerre, ezért is csak 820/1000 és a prociba is maradt még jo 200mhz.... ha alap vga +magas cpu az lefut, a kettő együtt kimaxolva sajnos nem.... lehet ,hogy a pci-e csatik szorakozásával még nyerhettünk volna valamit, de nem sok esélyt adok neki...mind1... hamarosan beszerzek egy erősebbet
szerk :amugy ha kevés volt a táp akkor a Sárkány vadászos teszben egy bizonyos ponton fagyott ki, képkockára ugyanott
-
Soak
veterán
-
Soak
veterán
válasz
banderasz77 #7363 üzenetére
hát 830/1200, ott már azért elég rendesen megnő az áram felvétel az alaphoz képest... egy probát mindensetre megér
-
Soak
veterán
válasz
banderasz77 #7361 üzenetére
Templomegere egy Quad + HD2900XT CF-et küldött meg vele.... szolid tuningval szerintem egy C2D-vel elviheti
-
Soak
veterán
válasz
ez_meg_emaz #7277 üzenetére
IJ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest