- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
Motion_Blur #8428 üzenetére
Tipp: 360 osztva 12vel, de nem bizti.
Csaba_20_ K, én csak a konkrét értékekre emlékeztem azt azért néztem nagyokat
-
X Factor
addikt
Elírtam sry, már késő van.
Azért egy jobb tápon van 6os pci-x csati, na de 2 az ritka, iylenkor vna az általad is említett molexes átalaító, de azzal nem lehet húzni.
Szal ha nem a tápból van bedugva közvetlen a 2db pci-x es csati, akkor nem lehet oc-zni.
venember83 [link] --- Idézek magamtól ...ösz visz max 25A van nekem 12es ágon
Bocsi, máskor odafigyelek arra 0,5A-ra
-
X Factor
addikt
-
-
X Factor
addikt
Te tényleg nem érted meg h. nem elég hozzá? Vagy küldjek screent arról h. egy overclock program se mozdítja meg az órajeleit,amíg nem kapja meg a 30+A jét...
Mod.: Nézd azért vettem 2900pro-t, mert tudja a 2900xt órajeleit, ezt biztosan kitudja lehet h. még tovább is, azt tudtam h. nagy csodára nem számíthatok mert táp szák keresztmetszet lesz, én is meglepődtem egy picit viszont h. levan tiltva az oc, mondom egyefen még 20nap kb és majd új táppal meglássuk mit tud, na de pl 600/1800 és 750/1900-2000 között teljesítményben már van egy 20% difi amit én nem neveznék kevésnek:S
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
Kérdés, nagy dillemában vagyok van chifinek 550es tápja 2db 12es ággal, mindegyik 18A-s, ez csak 15k erre kis nezezn éenne kesh, ez elbírná húzva a karit, vagy gyűjtőgessek egy corsair vx550-re, mert gondoltam eladom a házikóm és akkor meglenne a tápravaló, csak nagyon szeretem a kicsikét és hoszzútávon úgyis beszerelem, mert félek h. vmikor leeszem.
-
X Factor
addikt
Ja utána néztem, megnyugodtam felakpcsol 600/1800ra, én ugy nezz ki eladom a tápom és házamat is, ebből lezs 20k ami a corsair vx550-re kell, mert nem azért vettem a karit h. 600on hasznaljam amikor 750et tuti megy. Az elmúlt 2 hétben meg már úgyis megszoktam h. hzá nélkül tolom
de még a lehet h. meggondolom magam.
-
X Factor
addikt
Ráadásul midne progi 500/500at ir orajelnek, de 06 ban 9500pötyöt ment:$
-
X Factor
addikt
Az lehet h. az ati tool nem hajandó megemelni az órajelet mert nem kap elég naftát illetve, h. overdrive menu nincs is catalyston belül
-
X Factor
addikt
Na itt a kari beraktam, fűt rendesen, mindjá 3dmark meg cata 7.11, remélem táp fogja bírni tuningot is.
-
X Factor
addikt
válasz
banderasz77 #8224 üzenetére
Adataimnál kivan töltve
Egyébként Chieftech gps 450, delta beles, 2db12es ággal egyik 14 másik 15A együtt kb tudhat 25öt.
-
X Factor
addikt
Megnyugtatatok, mostmár csak a tápomnak kéne bírni a tuningot.
-
X Factor
addikt
Nyugtassatok meg h. jobban járok a 2900PRO-val, mint egy 320as 8800GTS-el.
-
X Factor
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7257 üzenetére
Az AA-ban annyiban igazad van h. engem airbone alatt kergetett az őrületbe h. ugy ahogy 1680*1050ben szép volt, de pl egy olyan résznél ahol sok volt a sánc rohadtul idegesítő a drótok töredezetsége.
-
X Factor
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7250 üzenetére
100ért vettél volna gtx-et.
-
X Factor
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7246 üzenetére
Hmmm, oks elismerem h. az ATI-nak bizony a legerősebb kártyája,ettől független egy 8800gtx eleve nem is sorolható vele egy kategóriába kb a gts és a gtx közti résbe van bepozicionálva, ettől független nézztük meg a dolgok mostani állását, crysis-en kivül ugyebár mindent nagyon szépen visz, kijön a crysis ami nem picit nyújt többet a mai játétkoknál grafban (idáig mindeki aki tolta csak dícsérte a látványvilágot) aminek persze ára van, nagy ára, ráadásul nem értem a panaszokat, ahogy itt a fórumban olvastam 1280*1024ben High-on 32fps megvan átlagban, és nem esett 25 alá, ami azt jelenti h. folyamatos és játszható, ami nem rossz. Plusz ugye mégcska demó, nem mintha a csodát várnám majd a teljes verzióból de ebben az esetben 1-2+ fps sokat számíthat.
bernyo Kell 100fps? ott a cf és az sli és használj low resolutiont és ott van. Nem tudom h. singleben miért nem elég kb 40
Azt se hinném h. rosszul van optimalizálva, te meg hol játszottál vele h. a hl2ben szebb volt a víz?...
Soak Végre valaki
-
X Factor
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7243 üzenetére
Miért várja el mindenki h. márpedig az ő kártyáján mindennek tökéletesen kéne futnia?
-
X Factor
addikt
válasz
arsenlupin #6490 üzenetére
Van itt vki aki 400as Chieftechel használja, azon is csak egy db 6os pin van, mondta is h. tuningnál kb 840nél írta gép h. elfogyott a nafta.
Xelo Ha sikerül eladni a gépem nekem is jön a vx550, megnéztem 41A 12V-on és elkönyveltem h. az qrva sok.
-
X Factor
addikt
válasz
szacsee #6297 üzenetére
Miért tesztek úgy mintha ellenkeztem volna veletek?
Ha tápot veszek, akkor gondolom szempont legyen h. 12V-os ágon minnél több nafta legyen, viszont Achi nagyoní rta h. nem mind1 h. egy ágon vagy többön adja le, néztem, olyat nem nagyon találtam ami egy ágon 20Anál többet adna le és az csak 240W, viszotn van ami 2db 18 as ággal rendelkezik az már jó lenne, nem?
-
X Factor
addikt
válasz
szacsee #6293 üzenetére
Jaja csak mert küldöldi fórumokon ahoyg néztem elég sok problémát okozott h. a kártyán tudtommal van egy 6 és egy 8pines tápcsati, ott a szakik azt vallták h.a használathoz elég a hatos viszont tuninghoz nem árt ha a 8as is benva dugva, viszont ilyen nekem nincs, erre javasolták a molex < 8pin átalakított, itthon körbe néztme és kb 500 hufért lehet is kapni.
egy dvd vagy egy vinyo mennyit ehett? 20-30W és mennyi a kulonbseg egy x1950pro vagy egy hd2900xt fogyasztasa között? én arra céloztam h. a tápomnak biztos nem az lesz a keresztmeteszete h. van e dvd irom az olvaso mellett vagy nincs, hanem h. 2db 12V-os ág megfelelő-e a hd2900 alá.
Én nem ugattalak le
azóta is a vaálaszt várom, mert én csak kérdeztem, de válasz helyett vmi olyat kaptam h. fogalama sincs mennyit eszik ez meg meg az meg...
Én eszem szavaidat de akkor most elég vagy sem?
-
X Factor
addikt
válasz
banderasz77 #6278 üzenetére
Mert aztán a vinyó meg a dvd... fogja eldönteni, amikor c2d-s rendszerben egy x2900xt terhelve 334W-ot eszik,,, Legalább ha tanácsot akrasz adni, ne hülyeséget. Miért 2 ODD-vel meg 2 vinyoval mar nem fog menni?
arpi6k és Achill3uS Kérdésemet akkor másképp teszem fel. Van nekem egy 450-es csííftek tápom 2db 12V-os ág egyik 14 masik 15, a 2900pro-nak ez elég lesz-e? Húzva is lesz majd reményeim szerint, azé kérdem.
-
X Factor
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #6271 üzenetére
12V-os ágon 29A-t tud a tápom, az ugye elég lesz neki?
-
X Factor
addikt
válasz
Motion_Blur #6143 üzenetére
pü ment
-
X Factor
addikt
válasz
Motion_Blur #6139 üzenetére
Én is ugyanebben a problémában szenvedek, most jönnek majd 8800 gt meg 2950-ek kb 3-4 héten belül szerintem érdemes ezt kivárni és eztuán dönteni.
-
X Factor
addikt
Sziasztok 2900pro várhatóan szerintetek nov közepén még kapható lesz?
-
X Factor
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #4981 üzenetére
Perzse én ezt értem, csak én meg fél éve várok 50k körül olyan karira, ami ATI és hozz egy 8800gts szintet. És tádám és minden elllen iranyulo negativ kritikat személyes támdasnak veszek, de ez csak perverzió, reálisan nézve tényleg van abban vmi amit mondasz, de amivel én játszom abban jobban teljesít, ráadásul ahogy én nézegettem teszteket az r600 architetura next genekben jobban szerepelt.
-
X Factor
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #4979 üzenetére
De ha egyszer letöröd a lelkesedésünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest