- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
psol
csendes tag
válasz
bolcsodal #7549 üzenetére
Látom-látom...
Majdnem ugyanezt a konfigot cseréltem le egy az egyben erre...csak azt tartottam szem előtt, hogy kis fogyasztású, csendes gépet rakhassak össze. Az alaplap 12ezer volt, a procc 15ezer, a memória 4ezer és most ez a kari 18ezer. Eddig az alaplapi gpu-t kínoztam, majd kaptam egy x800xl-t, most pedig rászántam magam erre a 2600xt-re. Egyik legjobb döntésem volt, nekem pont megfelelő a tudása.
-
psol
csendes tag
válasz
bolcsodal #7519 üzenetére
Gigabyte GA-MA69VM-S2
AMD4600X2 - AC Freezer 64 PRO
1GB Kingmax 800MHz egy slotban
200Gb Sata Samsung vinyó, 3 éves
450W GoldenPower PSUez úgy elnézve a legalja
, de nem is teljesítményre kellett, illetve azt hiszem, ennek a konfignak bőven elég a 2600XT, tök felesleges lett volna ebbe egy 8800Ultra...ez van, ezzel kell játszani
(nem is igazán játékra kell ez a masina, az csak hab a tortán, hogy néha tudok vele játékozni is kikapcsolódásképp)
-
psol
csendes tag
Sziasztok, tegnap vettem egy Asus HD2600XT GDDR3 256Mb karit, használtan, de amúgy kifogástalan állapotban. Egy X800XL-t cseréltem le vele. Eddig csak pár órát használtam, de nagyon meg vagyok vele elégedve, nem melegszik, a hűtő absztolút csendes, rendszerprogik mellett eddig csak a Stalker ment, de az tökéletesen, Very High grafikán. Nem nagyon prógálgattam, hogy mit bír a kártya, erősebb hűtés nélkül nem is igazán akarom húzni, bár a gyári is korrektnek tűnik. Hynix ramok vannak rajta, azt ugyan nem néztem meg, milyenek..
Összességében nagyon korrekt kis kártya, örülök neki. A legújabb drivert raktam fel rá, de csak a videókártya vezérlőt, semmi problémát nem észleltem eddig.
Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest