- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Instagram közösségi fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
psol
csendes tag
válasz
bolcsodal #7549 üzenetére
Látom-látom...
Majdnem ugyanezt a konfigot cseréltem le egy az egyben erre...csak azt tartottam szem előtt, hogy kis fogyasztású, csendes gépet rakhassak össze. Az alaplap 12ezer volt, a procc 15ezer, a memória 4ezer és most ez a kari 18ezer. Eddig az alaplapi gpu-t kínoztam, majd kaptam egy x800xl-t, most pedig rászántam magam erre a 2600xt-re. Egyik legjobb döntésem volt, nekem pont megfelelő a tudása.
-
psol
csendes tag
válasz
bolcsodal #7519 üzenetére
Gigabyte GA-MA69VM-S2
AMD4600X2 - AC Freezer 64 PRO
1GB Kingmax 800MHz egy slotban
200Gb Sata Samsung vinyó, 3 éves
450W GoldenPower PSUez úgy elnézve a legalja
, de nem is teljesítményre kellett, illetve azt hiszem, ennek a konfignak bőven elég a 2600XT, tök felesleges lett volna ebbe egy 8800Ultra...ez van, ezzel kell játszani
(nem is igazán játékra kell ez a masina, az csak hab a tortán, hogy néha tudok vele játékozni is kikapcsolódásképp)
-
psol
csendes tag
Sziasztok, tegnap vettem egy Asus HD2600XT GDDR3 256Mb karit, használtan, de amúgy kifogástalan állapotban. Egy X800XL-t cseréltem le vele. Eddig csak pár órát használtam, de nagyon meg vagyok vele elégedve, nem melegszik, a hűtő absztolút csendes, rendszerprogik mellett eddig csak a Stalker ment, de az tökéletesen, Very High grafikán. Nem nagyon prógálgattam, hogy mit bír a kártya, erősebb hűtés nélkül nem is igazán akarom húzni, bár a gyári is korrektnek tűnik. Hynix ramok vannak rajta, azt ugyan nem néztem meg, milyenek..
Összességében nagyon korrekt kis kártya, örülök neki. A legújabb drivert raktam fel rá, de csak a videókártya vezérlőt, semmi problémát nem észleltem eddig.
Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Akciókamerák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest