Új hozzászólás Aktív témák
-
BIZ0906
aktív tag
OverDriverben be lehet állítani azt, hogy a korlát ne GPU: 880MHz MEM: 780MHz legyen hanem több? Vagy csak a vmodal lehet kilőni vagy ez egy hardwares tiltás? GPU-t semmivel nem tudom tovább húzni mint 857 mert fekete kép pedig a hőfok még nem is emelkedett. HELP thx. Vagy annyit, hogy van e egyáltalán értelme próbálkozni vele.
-
BIZ0906
aktív tag
[Bios Editor]
Ha itt a 800-at és a 700-at átírom mondjuk 850-re és 750-re akkor az annyirn is fog menni?
Persze a hő is megnő gondolom de most nem számít.
Valaki tud felvilágosítást adni? -
BIZ0906
aktív tag
Hali.
Miért van az hogy a Sapphire Radeon 2600 XT 256Mb-s a kék színű karinak az alap ATi Catalystjába az overdrivert nem tudom állítgatni a órajeleket? Lakat felolva csúszkát akarom vinni viszi is de mikor alkálmaz vagy testing vissza ugrik és marad úgy ahogy volt, alapon
Miért? -
BIZ0906
aktív tag
8.4-es driver jónak túnik kiprobáltam, hogy lehet e törőlni és sikerült. Uninstallozási gond javítva
-
BIZ0906
aktív tag
És biost honnan tudok szerezni? Természetesen a legújabbat
-
BIZ0906
aktív tag
8.3-as drivert probáltátok már uninstallozni? Display Drivert nem szedi le nekem nálatok is ezt csinálja? egy hibá ír ki ha jol emléxem ezzel kapcsolatban de lehet, hogy tévedek jvtoolsal törőltem a drivert és utánna felraktam a 8.2-est az megy simán. Mi lehet a baj?ati2evxx.dll
-
BIZ0906
aktív tag
Ennek a VPU Recorvernek van valami érteleme vagy haszna? Egyáltalán mire jó mert amit ott írnak nem igazán tünik fel :S ?
-
BIZ0906
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #7461 üzenetére
thx a választ akkor inkább hagyom.
-
BIZ0906
aktív tag
A videokari bios-át hogy tudom frissíteni? és honnan tudom leszedni?
-
BIZ0906
aktív tag
"WDM Integrated Driver" ezt csak akkor kell felrakni ha integrált a VGA ugye?
-
BIZ0906
aktív tag
PCIe-s
-
BIZ0906
aktív tag
Thx a válaszokat. Most felraktam a 8.2-es drivert megnézem így mit produkál remélem megszünik a problem. És ha fizikailag lenne shit a kari akkor más üzit ír ki ugye?
-
BIZ0906
aktív tag
Bocsi a képért. Megpróbálom amit mondtál thx
-
BIZ0906
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest