- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi14
senior tag
válasz
VaniliásRönk #13481 üzenetére
Most vga kábellel van összekötve a monitor és így jó, szeintem megtört a kábel v valami, veszek újat és meglátjuk h dvi-n is megy-e rendesen.
-
Norbi14
senior tag
válasz
VaniliásRönk #13477 üzenetére
Nah az van most, h a kari kilett próbálva másik gépen, működött, kérem kölcsön karit működött a gép, visszaraktam az enyémet azzal nem jó! Aztán kilett próbálva a gép másik táppal, vinyóval, XP, Vista, de nem volt jó....aztán másik monitorral és működik... másik gépen meg jól megy a monitorom, de nálam nem....nem értem h akkor mifasz van
-
Norbi14
senior tag
válasz
elfelejtette #13474 üzenetére
Nem a hűtő leszedése után halt meg, hanem most kitakarítottam hátha azért nem ment....
VaniliásRönk: Már XP-t is újra telepítettem semmi.... néha elindul a gép, nagyon ritkán, de ha kimegy képernyőkímőlőre utána nem tud vissza váltani, és ha elindítok egy játékot akkor is lehal
-
Norbi14
senior tag
Hali
Úgynézki meghalt a Sapphire 2600XT-mamikor bekapcsolom a gépet és eljut a login képernyőig kikapcsol a monitor, és olyan mintha próblna bekapcsolni de csak villog....
az ugye nem jár garancia vesztéssel mert leszedtem a hűtőt kipucolni? -
Norbi14
senior tag
Még nem pastáztam újra, de valamit észre vettem ha alap órajelekkel indítom a kártyát akkor ien 50-60fok és amikor a gpu-t átrakom 853Mhz-re rögtön felugrik a 85-90fokra, és ha vissza veszem alapra nem hül vissza csak amikor gépresizek.
50mhz plusztól ien meleglenne?szerk: most azt is megnéztem ha acsak a memokat húzom akkor is felugrik 80fokra...
-
Norbi14
senior tag
Nah kipucoltam a gépet teljesen, videkártyát teljesen szétkaptam tonna port ki szedtem procit is megtisztítottam. Aztán gép összerak bekapcsol erre el indul aztán pármásodperc mulva leáll a vga....
jó kiszedem szétszedem megint összerakom gép indul de rögtön 90fokos
az eddigi 80helyett.... és ha meg fogom a kártyát az ujjam sem bítom rajta tartani annyira forró, valami nagyon nem stimm
100%on pörög a venti... visszaraktam alapra az órajeleket....
most oda tettem a szoba ventit így 60fok -
Norbi14
senior tag
az én 2600XT-m alapon 80C játék közbe meg felmegy 100ig
vagy tovább....CoD4 közbe gyakran újra indítja a kártyát a VPUrecorver(iesmi)
a ház rendesen szellőzik...de mégis kurva forro a kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest