Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi14
senior tag
válasz
VaniliásRönk #13481 üzenetére
Most vga kábellel van összekötve a monitor és így jó, szeintem megtört a kábel v valami, veszek újat és meglátjuk h dvi-n is megy-e rendesen.
-
Norbi14
senior tag
válasz
VaniliásRönk #13477 üzenetére
Nah az van most, h a kari kilett próbálva másik gépen, működött, kérem kölcsön karit működött a gép, visszaraktam az enyémet azzal nem jó! Aztán kilett próbálva a gép másik táppal, vinyóval, XP, Vista, de nem volt jó....aztán másik monitorral és működik... másik gépen meg jól megy a monitorom, de nálam nem....nem értem h akkor mifasz van
-
Norbi14
senior tag
válasz
elfelejtette #13474 üzenetére
Nem a hűtő leszedése után halt meg, hanem most kitakarítottam hátha azért nem ment....
VaniliásRönk: Már XP-t is újra telepítettem semmi.... néha elindul a gép, nagyon ritkán, de ha kimegy képernyőkímőlőre utána nem tud vissza váltani, és ha elindítok egy játékot akkor is lehal
-
Norbi14
senior tag
Hali
Úgynézki meghalt a Sapphire 2600XT-mamikor bekapcsolom a gépet és eljut a login képernyőig kikapcsol a monitor, és olyan mintha próblna bekapcsolni de csak villog....
az ugye nem jár garancia vesztéssel mert leszedtem a hűtőt kipucolni? -
Norbi14
senior tag
Még nem pastáztam újra, de valamit észre vettem ha alap órajelekkel indítom a kártyát akkor ien 50-60fok és amikor a gpu-t átrakom 853Mhz-re rögtön felugrik a 85-90fokra, és ha vissza veszem alapra nem hül vissza csak amikor gépresizek.
50mhz plusztól ien meleglenne?szerk: most azt is megnéztem ha acsak a memokat húzom akkor is felugrik 80fokra...
-
Norbi14
senior tag
Nah kipucoltam a gépet teljesen, videkártyát teljesen szétkaptam tonna port ki szedtem procit is megtisztítottam. Aztán gép összerak bekapcsol erre el indul aztán pármásodperc mulva leáll a vga....
jó kiszedem szétszedem megint összerakom gép indul de rögtön 90fokos
az eddigi 80helyett.... és ha meg fogom a kártyát az ujjam sem bítom rajta tartani annyira forró, valami nagyon nem stimm
100%on pörög a venti... visszaraktam alapra az órajeleket....
most oda tettem a szoba ventit így 60fok -
Norbi14
senior tag
az én 2600XT-m alapon 80C játék közbe meg felmegy 100ig
vagy tovább....CoD4 közbe gyakran újra indítja a kártyát a VPUrecorver(iesmi)
a ház rendesen szellőzik...de mégis kurva forro a kártya.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest