- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackcalibra
csendes tag
-
blackcalibra
csendes tag
Sziasztok.
Van egy PCI-E Sapphire HD2600 PRO 256 DDR3, alapon 700/700 videókareszom.
Terhelés alatt (Grid, Crysis, Dirt, Mass Effect) elég magas beállításokkal tökéletes a dolog, szépen teljesít, szépen futnak a dolgok, nem hibázik, semmi probléma. Ezt a kártyát garanciális cserében kaptam egy 7600 gs helyett, ahhoz képest atomerőmű.
Viszont olyan gondom van (szerintem a kártyával) hogy a fent említett terheléses üzem alatt tökéletes kártya terheletlenül hibázgat. Ha a géphez hozzá nincs nyúlva akkor sincs gond, viszont ha mondjuk netezek akkor jönnek a gondok. Egyszercsak "beszemetel" a kép, kifagy egy másodpercre( bár a kurzort tudom mozgatni), aztán kikapcsol a monitor(ez is 1 mp. kb.) aztán ujra bekapcsol. Ezt van hogy egymás utánban sokszor(egy perc alatt 2-3 is eljátsza), de van, hogy egész nap egyszer sem. Nem tudom mihez kötni a dolgot, mert van hogy a teljesen hideg gép bekapcsolása után azonnal eljátsza ezt, de van hogy csak utána valamikor. Hőfokokat nézem, soha semmi gond nincs. Ritkán előfordul az is hogy a monitor kikapcsolásakor a gép is kikapcsol. Táp azóta 2 is lett cserélve, nem szűnt meg a dolog, mióta ez a kártya van benn a gépben azóta csinálja. Miután resetelte magát és visszajön a kép, ezt a hibaüzenetet kapom:
Több Win XP-t is kipróbáltam, több VGA Driverrel, mindig ugyan az. Volt már számtech szervizben is a gép ez miatt, ugyanis amikor küldték cserésen ezt a kártyát(pestről) elhalálozott a tápom(pont Win install közben) akkor vettem uj házat uj táppal, és azt hittem először a táp a ludas a dologban, de természetesen a boltban nem jött elő a gond, pedig majd 2 napig tesztelték a gépet, rendesek voltak, kaptam uj tápot, de ezzel is ugyan az. Érdekesség, hogy az öcsémnek is ugyan ez a gondja, nyilván egy teljesen másik gépben, neki egy régebbi AGP-s Sapphire Ati Radeon 9600 PRO van a gépben, és pontosan ez a problémálya neki is. Még garis a kártya, de nem merem visszaküldeni, mert ez a küldözgetéses játék 5 ezrembe van alkalmanként, és félek, ott sem találnak semmit, mint ahogy a fentebb említett esetben sem. Kezdem mostmár únni kicsit, mert egyébként szerintem jó kis kártya ez, de így sajnos........
Ezért gondoltam írok mostmár ide (is), mert itt legalább olyanok vannak akik értenek hozzá, plusz ugye ha ilyen kártyákat tekertek ti is, hátha másnál is előfordult ilyen dolog, és tud nekem segíteni. De bármilyen ötletet szivesen fogadnék.
Köszönöm előre is, és elnézést ha nagyon hosszú lett a levelem.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest