Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Apple iPhone 11 - népalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
faqutya
csendes tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
koszi a valaszt.
remelem a szerviz kicsereli, vagy megjavitja...
ha nem, akkor van valami megoldas? olyan amivel a garanciat nem bukom?
esetleg nagyon meghajtani, hatha tonkre megy es akkor mar kicserelik?csak annyi meg, hogy orulok, hogy vegre talaltam egy forumot, ahol reagalnak a kerdesemre, mert sok helyre irtam, de volt ahol valaszra sem meltattak, vagy elhulyultek a kerdest.
ugy latszik ez tenyleg egy komoly forum es vannak itt hozzaerto emberek. -
faqutya
csendes tag
válasz
tamadobos
üzenetére
nekem csak egy db 2gigas modulom van. kingmax-os 800Mhz assem DDR2
probaljam ki masik RAM-al?bar most eppen a szervizben van a kartya.
amugy most kaptam kolcson egy geforce 6600GT-t nvidias es az nem "ciripel"...
ebbol arra kovetkeztettem, hogy tenyleg a videokartyaval van a gond, vagy megsem? :S
-
faqutya
csendes tag
sziasztok, egy kis problemam van.
KERLEK SEGITSETEK!a videokartyam:
Gigabyte RX26P512H
asszem radeon HD 2600 pro chip-elszoval a problemam a kovetkezo:
a kartya "ciripelo" hangot ad amikor barmilyen grafikus muveletet vegez.
Mar akkor is ha a windows desktop-on egy ablakot megfogok es huzogatom ide-oda vagy egy mozgo bannert nezek a neten, de amikor pl. egy jatek megy, vagy egy CAD programot hasznalok 3D-ben akkor szinte elviselhetetlen hangosan teszi ezt.A kartya nem hibaz, asszem. tehat elvegzi a muveleteket. viszont hangos! A kartya passziv hutessel van, hogy elvileg ne is legyen hangja (direkt azert valasztottam ilyet).
Visszavittem ahol vettem, ott is meghallgattak es tenyleg produkalja a "hibat". Ami szerintuk nem az, mivel hogy a kartya elvegzi a muveleteket...
Megnezettem egy sraccal aki ert az ilyenekhez, o azt mondta, hogy valoszinu az egyik kondenzator anyaghibas es ez adja a hangot. Elobb utobb fel fog robbanni a kondenzator. :S
Szoval a kerdesem, hogy mit tudok csinalni? ha nem akarjak kicserelni a kartyamat. En ugy gondolom, hogy igy nem "uzemszeru" a kartya mukodese.
De nem tudom hogy egyaltalan vitatkozhatom e egy szervizzel... :SKerlek segitsetek, hogy mitevo legyek.
Koszonom!
Surgos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest