- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Instagram közösségi fényképezés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
faqutya
csendes tag
válasz
CPT.Pirk #8260 üzenetére
koszi a valaszt.
remelem a szerviz kicsereli, vagy megjavitja...
ha nem, akkor van valami megoldas? olyan amivel a garanciat nem bukom?
esetleg nagyon meghajtani, hatha tonkre megy es akkor mar kicserelik?csak annyi meg, hogy orulok, hogy vegre talaltam egy forumot, ahol reagalnak a kerdesemre, mert sok helyre irtam, de volt ahol valaszra sem meltattak, vagy elhulyultek a kerdest.
ugy latszik ez tenyleg egy komoly forum es vannak itt hozzaerto emberek. -
faqutya
csendes tag
válasz
tamadobos #8261 üzenetére
nekem csak egy db 2gigas modulom van. kingmax-os 800Mhz assem DDR2
probaljam ki masik RAM-al?bar most eppen a szervizben van a kartya.
amugy most kaptam kolcson egy geforce 6600GT-t nvidias es az nem "ciripel"...
ebbol arra kovetkeztettem, hogy tenyleg a videokartyaval van a gond, vagy megsem? :S
-
faqutya
csendes tag
sziasztok, egy kis problemam van.
KERLEK SEGITSETEK!a videokartyam:
Gigabyte RX26P512H
asszem radeon HD 2600 pro chip-elszoval a problemam a kovetkezo:
a kartya "ciripelo" hangot ad amikor barmilyen grafikus muveletet vegez.
Mar akkor is ha a windows desktop-on egy ablakot megfogok es huzogatom ide-oda vagy egy mozgo bannert nezek a neten, de amikor pl. egy jatek megy, vagy egy CAD programot hasznalok 3D-ben akkor szinte elviselhetetlen hangosan teszi ezt.A kartya nem hibaz, asszem. tehat elvegzi a muveleteket. viszont hangos! A kartya passziv hutessel van, hogy elvileg ne is legyen hangja (direkt azert valasztottam ilyet).
Visszavittem ahol vettem, ott is meghallgattak es tenyleg produkalja a "hibat". Ami szerintuk nem az, mivel hogy a kartya elvegzi a muveleteket...
Megnezettem egy sraccal aki ert az ilyenekhez, o azt mondta, hogy valoszinu az egyik kondenzator anyaghibas es ez adja a hangot. Elobb utobb fel fog robbanni a kondenzator. :S
Szoval a kerdesem, hogy mit tudok csinalni? ha nem akarjak kicserelni a kartyamat. En ugy gondolom, hogy igy nem "uzemszeru" a kartya mukodese.
De nem tudom hogy egyaltalan vitatkozhatom e egy szervizzel... :SKerlek segitsetek, hogy mitevo legyek.
Koszonom!
Surgos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- HP OMEN 3080Ti
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest