Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
Nem tudja valaki hogy ha veszek 2 15dB-s ventit akkor az 30dB lesz vagy ez nem müxik?

-
MasterMark
titán
Jah igen és még mér van az hogy rivatunerral ati kártyát húzunk, atitoolal meg nvidiát?
-
MasterMark
titán
Köszi, én itt néztem itt írják hogy nem biztos hogy jó
, ezért kéne valaki aki már biztosan tudja hogy jó rá. -
MasterMark
titán
Hi all!
Van egy Sapphire ATI Radeon HD 2600 Pro vidókártyám és vennék rá egy GFXChilla hűtőt (mert a gyári elég szutyok) de azt írja a hivatalos oldalon a listán hogy "Fan header might interfere with heatpipes" nem tudom pontosan mit jelent de valami olyan hogy akadályozza a csöveket vagy mi.
Nah a lényeg hogy nem tudja-e valaki hogy jó e rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest