Hirdetés
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- One mobilszolgáltatások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyszerűen: Ha PCIet akarsz alaplapot cserélsz...ha alaplapot cserélsz,cserélsz processort,ha alaplapot cserélsz,cserélsz ramot... Én is nehezen szántam rá magam, de megtettem (igaz az én régi gépem már benne volt a korban rendesen
)Azaz egy PCIes VGA egy komplett gépcserét kíván.
-
jól van, értem, a te álláspontod az, hogy mindent le kell cserélnem, okés, vettem, de nem fogom... Venni akarok egy karit a gépbe, és elfelejteni az egész fejlesztés mizériát... (mellesleg most sincs mizéria az AGP-s gépemmel, mondtam, ugyanúgy tolok mindent, ami csak Shader Model 2-vel elindul, mint eddig (Cod4, Pro Street, Crysis), csak persze alacsony minőségben, és ezt akarom feljebbtolni... ennyi. ) De most nem fogok elkezdeni kajtatni alaplapot, akkor már procit is meg ramot, vagy próbálni beszerezni valami mindenhibrid alaplapot itt a világ végén, vizsgaidőszakban, mikor nyakamon a sok meló is... Alaplapot amúgy sem szívesen szerelek, mióta meghalt a kezeim alatt egy régi, védőkupak nélküli AthlonXP (az enyém
)... Szóval igen, nem mindenki akar és tud mittudomén mennyi időt rászánni, hogy utánajárjon, alkotgasson, egyszerű megoldást akarok arra, hogy legyen egy olyan karim, amivel tudok továbbra is Maya-zni, de menni fog folyamatosan a HD film, és rá tudjak nézni az új játékokra (az esetek túlnyomó részében úgysem jön ki semmi olyan egetverő mostanában, egyedül talán a COD4 volt az legutóbb, ami megérte, hogy végigtoljam, no meg a Team Fortress 2). StarCraft 2 kell majd, és kész... Az meg gondolom menni fog AGP-n is 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+( Gari 2028-ig)
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)