- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyszerűen: Ha PCIet akarsz alaplapot cserélsz...ha alaplapot cserélsz,cserélsz processort,ha alaplapot cserélsz,cserélsz ramot... Én is nehezen szántam rá magam, de megtettem (igaz az én régi gépem már benne volt a korban rendesen
)
Azaz egy PCIes VGA egy komplett gépcserét kíván.
-
jól van, értem, a te álláspontod az, hogy mindent le kell cserélnem, okés, vettem, de nem fogom... Venni akarok egy karit a gépbe, és elfelejteni az egész fejlesztés mizériát... (mellesleg most sincs mizéria az AGP-s gépemmel, mondtam, ugyanúgy tolok mindent, ami csak Shader Model 2-vel elindul, mint eddig (Cod4, Pro Street, Crysis), csak persze alacsony minőségben, és ezt akarom feljebbtolni... ennyi. ) De most nem fogok elkezdeni kajtatni alaplapot, akkor már procit is meg ramot, vagy próbálni beszerezni valami mindenhibrid alaplapot itt a világ végén, vizsgaidőszakban, mikor nyakamon a sok meló is... Alaplapot amúgy sem szívesen szerelek, mióta meghalt a kezeim alatt egy régi, védőkupak nélküli AthlonXP (az enyém
)... Szóval igen, nem mindenki akar és tud mittudomén mennyi időt rászánni, hogy utánajárjon, alkotgasson, egyszerű megoldást akarok arra, hogy legyen egy olyan karim, amivel tudok továbbra is Maya-zni, de menni fog folyamatosan a HD film, és rá tudjak nézni az új játékokra (az esetek túlnyomó részében úgysem jön ki semmi olyan egetverő mostanában, egyedül talán a COD4 volt az legutóbb, ami megérte, hogy végigtoljam, no meg a Team Fortress 2). StarCraft 2 kell majd, és kész... Az meg gondolom menni fog AGP-n is
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Gaming X RTX 3080 10GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT PULSE 16GB
- SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest