- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
válasz
gooool #13260 üzenetére
Vagy várjak karácsonyig és akkor próbáljak meg karit venni?Amúgy mennyiért bírnám eladni az ASUS-t?Mert ha sikerülne elpasszolni 7K körül akkor 12K-ig bármit vehetnék és nem kéne a beszámítást hajkurásznom a hirdetésekben.Addig meg a kis Geforce4-essel elfórumozgatnék.
-
Májsztró
addikt
válasz
gooool #13260 üzenetére
van nála beszámítás , de mostanában nem lehet elérni szegénykét ... már 5 napja üldözöm , de semmi .... Meg csak olcsóér számolná be nagyon a kártyádat ha egyáltalán beszámítja ... Meg sztem ha használtan veszel az ugyan olyan jó , 7-8e-ért keress egyet , és ajánlj érte 5-6e-t annál enm ér többet ... az enyémet reggel vitték el 3850 forintért , mondta a srác hogy 3K én meg hogy mivel 3850-est veszek fizessen annyit aztá így is lett
Szóval a Sapphire talán az egyik átlagos hűtésű kari a 2600osok között ... és elég jól is végzi a dolgát. Én mindenképpen a Sapphire-t ajánlanám , vagy ha ráakadsz egy HIS IceQ-ra
Bár ezeknél a kártyáknál édes mind1,hogy éppen milyen a hűtése .. ha nem húzod akkor ugyan úgy 15-20 évig megy mind
Új hozzászólás Aktív témák
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Gigabyte RTX 4080 XTreme WaterForce 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő