Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Motorola Fold?
- Yettel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Cod4-ben is javult a helyzet. Sőtt egy csomó game nekem jobban megy, de szigorúan 8.5 után. 1024-ben tudok kapcsolni crysis-ben 2x élsimítást, minden medium-on csak a hang van magasra téve, és kajakra normálisan tudok játszani, de mindjárt megnézem mennyi fps-em van.
8.2 driverrel szaggatot, meg olyat csinált, hogy szarabb lett a kép valahogyan, besötétedett talán már nem emlékszem. Most meg jó, ez érdekes.
A gothic 3-al nem tudok mit kezdeni, egyszerűen szerintem még a 2Gb ram is kevés neki. Egyszer csak 55fps-em van 1280x1024, majdnem minden közepesen és maxon néhány advanced beállítás. utána hopp 12fps, és csak akad, meg okádik az egész. Erre mondjátok meg mi a megoldás. Végig szeretném tolni, de így idegesítő.

Egyébként az ATI-nak elkellene gondolkoznia ezen az egész driver histórián. én ugyan nem értek hozzá, de az hogy egy kari kijön, és csak 1 év távlatában minimum 20-30%-ot is gyorsulhat, ez szörnyű, illetve jó, de sokat kaszálhatna, ha jóval előrelátóbb lenne nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward RTX 4070 SUPER GHOST 12GB (18 hónap garancia)
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5070 Ti MASTER 16G OC DLSS4 Gar 2028.03.22 Alza
- MSI RX470 4GB DDR5 használt eladó.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest