- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jon Mathias
senior tag
Én próbálkoztamaz omegával nekem is ugyan ez volt. egyszerű a megoldás: az eszközkezelőben lesz egy !szabv. vga rákatt. kép: [link]ez nem az én gépem csak példa. katt ujratelepítés megadod neki a mappát programfiles/omegadrivers/driver innen már menni fog ha nem írj vissza csinálok néhány képet.
-
barnam_
nagyúr
Én ki se nyitottam még
#2447) MatyeeAM2: [link]
Mielőtt hozzálátnál a vmodnak, nézd át alaposan a kártyát, hogy ugyanaz-e a nyák, mint a Sapphire-é. Az én leírásomban csak pencil mod van, de a hozzászólások között megtalálod az orosz oldalon lévő vmodot, abban van forrasztós mod is. -
barnam_
nagyúr
The Omega Drivers v3.8.421 are ready!
They are based on the Official ATI Catalyst 7.10 drivers, but unlike them, these will work with AGP cards just fine, plus added support for a lot of other cards that where not present in my drivers before (like the x1950 AGP, Mobility HD2600 and many more).
If the drivers never installed in your card before try them now, if they still don't install please email me and I will gladly add support for it in my next release. [link]Szóval ha nem menne, megvan kin kell számonkérni
-
éN79
addikt
Én a bidpc-ben néztem, elvileg és gyakorlatilag is van, és ilyen áron:
[OFF]Videokártya AGP Sapphire Radeon HD2600Pro 256MB 21.900.-Videokártya AGP Sapphire Radeon HD2600XT 256MB DDR3 25.950.- [/OFF]
VaniliásRönk: hát igen, semmi sem lehet tökéletes, de legalább ők is a ritka kivételhez tartoznak, ahol még próbálnak ügyfélként bánni a userekkel amennyire tehetik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Posta, csomagküldés
- Villanyszerelés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest