Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMSZoli
tag
Hello,
Hát ez tényleg elég egyértelműen a driverre keni a dolgot. Ismét egy hülye kérdés: a Catalyst centerben az ATI overdrive-hoz gondolom nem nyúltál? Én mondjuk kipróbáltam, feljebb is ment, de a hőmérséklet emelkedése miatt inkább visszavettem.
Nálam terhelés nélkül 46°C a hőmérséklet. Elképzelhető, hogy folyamatos működés közben nagyon felmegy valamelyik alkatrész hőmérséklete, és lekapcsol. GPU a legvalószínűbb, vagy memória.
Van olyan program, ami a háttérben tudná loggolni a GPU hőmérsékletét?Az első javaslatot már megpróbáltad.
A másodikra ötletem sincs, mert a gyári Catalyst Centerben lefelé nem lehet "lefelé tuningolni"Három lehetőség van:
1) Valóban rossz a driver. De ebben az esetben akkor mindenkinél rossz kellene hogy legyen. mondjuk többen panaszkodtak a NFS-szériára, lehet, hogy valamilyen nem teljesen támogatott funkciót használnak benne.
2) Valami nem passzol a videókártya és az alaplap között (a BIOS-t már hellyel-közzel kitárgyaltuk). Esetleg nézd meg a VGA tápcsatit és az Y-elosztót, nekem régebben voltak kontkthibáim. Hátha terhelés közben nem kapja meg az xtra tápfeszt.
3) Esetleg próbálj meg valami toolt, amivel lefeléudod (próbaképp) húzni a memóriák vagy a GPU MHz-et. Ha alacsonyabb órajelen stabilan megy, akkor esélyes, hogy kifogtál egy hibás alkatrészt, ami nem bírja a névlegest. Sajnos ebben egy Overclock-er profi kell, ehhez tényleg nem értek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen routert?
- TCL LCD és LED TV-k
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- LED világítás a lakásban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest