Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
blac84
csendes tag
válasz
barnam_
üzenetére
Sajnos már nincs.

Egy ideje már nézegetem a hűtőket, de nem sokat találtam, ami viszonylag olcsó lenne, és jó lenne erre a kártyára.
Még decemberben ajánlotta valaki ezt, de nem találtam "sehol". Elvileg két vidéki üzletben kapható lenne, de a szállítási költséggel együtt már sok lenne, illetve van egy budaörsi üzlet is, de náluk nincs raktáron, és írták a honlapon, hogy ezeknél a termékeknél érdeklődjük. Érdeklődtem, de már egy hete nem képesek egy e-mailt megválaszolni, ami egy számítástechnikával foglalkozó cégnél szerintem elég gáz (előtte még az online ügyfélszolgálatuknál is hagytam üzenetet, de semmi). Akiktől a kábeleket vettem most, ők elég sok mindennel foglalkoznak, úgyhogy ha rákérdeznék, lehet, hogy tudnának szerezni, de egyre inkább ezzel szemezek. Ez több helyen is van (bár ahol olcsóbb, ott pont nincs raktáron, de majd rákérdezek), és legalább nincs benne venti, ami tönkremehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Macska topik
- Óra topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Guild Wars 2 (GW2)
- Bestbuy játékok
- Eredeti játékok OFF topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi