- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Ma nekiáltam megoldani a problémát, és odáig jutottam, hogy az Asus saját Catalyst és drivere után is pont ugyanott voltam ahol eddig. Még a felugró menü se jelent meg ahol meg kellett volna jelennie.
Átraktam a képet a TV-re majd megpróbáltam aktiválni a 2. megjelenítőt de sehogyse ment, majd átdugtam a monitort (az általam eddig 2. kimenteknek tartott) a másik csatlakozóba és megpróbáltam úgy aktiválni és hoppá, megjelent a kép, ill. csak a háttér és innentől kezdve már megtaláltam a helyes beállítást.
Ezek szerint nem mind1, hogy melyik csatlakozóba van a monitor bedugva, én eddig úgy tudtam, hogy ha szemből nézzük a csatlakozókat, akkor a jobboldali az elsődleges és a baloldali a másodlagos, de akkor ezek szerint ezt jól benéztem. Most tökéletesen működik, a menü is előjön ott, ahol elő kell jönnie. A beállításokat is megjegyzi, sőt ha csatlakoztatva marad akkor a bootolás alatt is van kép, eddig ott se volt...
Leírtam, mert valaki kerülhet még hasonló helyzetbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest