- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Már az R200 is odavert kőkeményen, a GeForce 3-mat gyakorlatilag kivégezte.
Az AMD mindig is megfontoltan haladt, tényleg csak az a kérdés hogy ezt a szemléletmódot át tudják-e adni az ATi-nak, nem tudom hogy csak 1-2 vezető beosztású seggfej felelős-e ezért (ez lenne a jobb eset), vagy az egész gárdát ez a hibás látásmód vezérli.
Egyébként az sem volt épp üdvözítő amit R300-tól R400-ig műveltek, szinte semmi fejlesztés, csak több pipe, magasabb órajelek. -
VaniliásRönk
nagyúr
Eltérő koncepciójúak az ATi és az nVidia GPU-k, nyilván ha nVidiára írnak egy programot, akkor az botrányosan lssú lesz ATi-n és fordítva, sajnos a legtöbb programot direkt nVidiára írják. Ha az nVidia után kullognak, akkor meg azért fikáznák őket. Nem igazán tudom mi lenne a helyes út...
-
VaniliásRönk
nagyúr
Hmm, valóban. Úgy rémlett az XT nagyobbacska. A paraméterei alapján viszont kb. olyan gyorsnak kéne lennie, mint a 8600GTS-nek, a tesztben viszont nagyon durván leszerepelt, az R600 sem lett olyan gyenge, mint ahogyan az első ilyen tesztek mutatták, én még bizakodok.
Meg ha valóban gyengébb, megfelelő árszabással akkor is sikeres lehetne a kártya, persze ez az ATi-ra nem jellemző, kérdés az AMD mennyire tud/mer beleszólni, gondolom a mostani helyzetben jobban félnek a teljes csődtől mint még egy ''kis'' veszteségtől. -
VaniliásRönk
nagyúr
ATi-s gyártóknál bevett szokás a RAM-mal megölni a kártyát, kivéve talán a GeCube-ot, csak róluk itthon az utóbbi időben nem sokat hallani.
Szerk.: A PowerColor meg mindig is a ''kerüld el messziről'' kategóriájú gyártó volt, állandőan belekontárkodnak a referenciakialakításba, aminek még sose volt pozitív eredménye.
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
venember83 #88 üzenetére
Ezt ti tesztnek tekintitek? Ez viccnek is gyenge.
Már egy hét sincs hátra.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
EQMontoya #29 üzenetére
Szerintem a 2600-ak épp elég erősek lesznek, meg nem olyan rég kapunk 40k alatt izmos VGA-kat, majd idővel a DX10 érában is kinevelődnek.
HERR Z: Ez azt jelentené, hogy az ajánlott fogyasztói ár 150$ alá esett.X1800GTO esetében meg tuti raktársöprés van a gyártóknál, olyat már rég nem gyártanak.
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
A 9700 idejében még alapvetően olcsóbbak voltak a VGA-k, a 9800/9600 korszakban ugrottak meg az árak. Nyilván nem ennyire hülyék az AMD-nél meg az nVidiánál sem, ha nincs minőségi különbség a kártya szempontjából 256 bit és 128 bit között, akkor minek bonyolítsák az életüket és a gyártást?
Szerk.: Az a 30k körül min. 34k volt, ha boltban vetted.30 alatt sose fogod megkapni, az AMD szerintem már lehet hogy le is állította a gyártást, lesz nekünk helyette 2600Pro.
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
Szerintem ha eleinte meg is érné a DDR3, nem kell sok idő és szépen lemegy majd a DDR4 ára, akkor meg szívnának a 256bites nyákkal, most meg pont az a legfontosabb az AMD-nek, hogy versenyképes termékei legyenek jó áron, különben becsukhatják a boltot...
EQMontoya: Egyelőre lehet hogy nem lesznek tuningbajnokok, de ez igaz volt az X800-akra is.
[Szerkesztve] -
Aktív témák
Hirdetés
- Temu
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- EAFC 25
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest