- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
ftc
nagyúr
pedig többet eladtak már mint 8600GT-ből
Jön az,hogy hogy képzelik,hogy csak a 8600GT-nek lesz ellenfele? stb erre gondolsz? vagy pápá AMD,megint vackot adtak ki...
pedig x1600 is kb 4 honapja mondhatni a maxon...már legyőzi mindig a 7600GS-t
de most komolyan arra nem jo,hogy havonta kibirjon 1 uj gamat? -
ftc
nagyúr
Hehe OCW-n már kint egy kép alatta HD2600XT review...szal már letesztelve a kártya márcsak várnak
ennyit tudtam kideriteni:
Initial results reported by some sites show that the results of the HD 2600XT seems to be a bit of a disappointing when compared to the NVIDIA 8600GTS. they claimed that the 8600GTS exceeds the performance of the HD 2600XT by a fairly large margin. The closest in performance would be the 8600GT card.
We will be able to confirm this tomorrow with our own review of the HD 2600XT. Stay tuned to ocworkbench.
Lehet ma kirakják? -
ftc
nagyúr
miért félnél?
aki angy telejsitményre számol az csalodni fog....lehet DX9-ben nem fog remekelni,de DX10-ben ahol GS és VS-t használnak majd a fejlesztők ott ütni fog...ha valaki bemutat majd az NV-nek,hogy ezt igy is lehet akkor előjön az erő...az a valaki tuti a Valve lesz -
ftc
nagyúr
[link]
képek a linkben
Powercolor
Sapphire -
ftc
nagyúr
hd2350
[link] -
ftc
nagyúr
válasz
GuMipOkE #946 üzenetére
legalább sporoltál pár sörre akkor
csak ugye hd 2600XT nyito ára kb 27K az 512-s ebből x1950Pro 35-37K
akkor fogyasztás ugye full terhelséen hd2600xt kb max 30-40W-t kajál majd addig x1950Pro majd 2x-t.
athomi:
ez a felbontás dolog addig kérdéses mig a szemed hozzá nem szokik utánna..számomra furcsa volt 1024-ről 1440*900-ra cserélni..kb 2 napig fura volt...mostmár erre keresek VGA-t..akartam venni nagyobb moncsit 22-s wide-t de rájöttem azt nativan kihatani az nem az én pénztárcám...Minnél nayobb a felbntás annál inkább értelmét veszti az AA
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #940 üzenetére
nekem csak 1440x900 kell hogy menjen AA nélkül...lehet én vagyok vaksi de nem látok eltérést 4xAA,8xAA és 16xAA között...lehet az a bajom,hogy nem bámulom a tárgyakat.
igen x1950Pro alias 1900GT nem középkatnak indult csak az lett belőlle..elég emlékezni az 50K-s áraira anno -
ftc
nagyúr
méééég 8 nap kivéve ha vasárnap is jelennek meg cikkek mert akkor 1 héééét
Csak legyen jobb x1650XT-től -
ftc
nagyúr
válasz
Armando_19 #811 üzenetére
ROHS megfelel ennek: A veszélyes anyagok használatának korlátozása
-
ftc
nagyúr
A kérdés az lesz ,hogy
megéri e amjd az 512-s kártya? nem e lesz felesleges. ugye ahova kell ott valszeg ezek a karik behalnak. -
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #799 üzenetére
behalok,hogy valaki még 3D markala tesztel
ha hozza azt a szintet amit elvárok akkor juppej...nem akarok méág1x befürödni mint x1650Pro-al -
ftc
nagyúr
válasz
Armando_19 #750 üzenetére
melyik fincsire gondolsz amik kb 3 hónapos lemaradéásban voltak? amugy anno azt irta befejezi...többet akar lenni családjával....
-
ftc
nagyúr
válasz
MZsoltee #727 üzenetére
hidd el nagy tételben az is sok!
most ne gyere az x1950Pro-al mert az egy érdekes kari a mai napig..azzal akarták betölteni az x1650XT helyét..sikerült de x1650xt meg khm elavult ezzel...
szted mi oclsobb? 128 bit vagy 256 bit ? és ha ellensulyozzák gyorsab rammal már megérte! -
ftc
nagyúr
válasz
Silenzio #723 üzenetére
mi a bajod a DDR2-el? mi a bajod a 128 bittel?
DDR2 olcsobbá teszi a kártyát...most nyomhatnak rá felőllem 1,5ghz-n ketyegő ramokat is ha nem használná ki...
128bit...nézd csak meg öregebb 256 bites kártyákat és ujabb 128-t...fejlődik mindig annyit a technika,hogy ne kelljen 256bit...ami fölöslegessen drágitana -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #687 üzenetére
eh nálam intVGA-ról erre csere hoho megvátás lesz
-
ftc
nagyúr
bánom is én hogy 8600GT szint lesz....jobb lesz mint intVGA az tuti..és cserébe alig fogszt és majd 1-2gamvel sorakozahtok a 19-s wide monitoromon..
-
ftc
nagyúr
válasz
venember83 #617 üzenetére
nem emhet csüdbe ezt Intel is tudja...mert ha a Ati csődbe ment akkor AMD is és akkor feldaraboás ugye azt mi nem akarjuk
-
ftc
nagyúr
válasz
LALA_kiraly #615 üzenetére
junius vége julius eleje
-
ftc
nagyúr
Nem tom hova irjam,de hir
[link]
While we are all anticipating for the HD 2600XT/pro and HD 2400XT/pro cards to be on sale. For both RV630 and RV610, we all know they are 65nm and are scheduled to be available in June 07. So what is in stored after that?
We have received news of the new cards in the plans.
At the end of this year, ATI will announce R680 for the enthusiast market, there wil be a R680 core, it is 55nm DX10 Unified Shader GPU. It supports CrossFire, HDMI, HDCP, UVD, PCIe 2.
In the performance sector, there is a new RV660/670. It is also 55nm, DX10 and has unified shaders, crossfire, HDMI, HDCP, UVC PCIe 2. This will probably sample in September and Production is expected to be in Jan 2008.
As for mainstream, an improved RV630 named RV635 will be available. This GPU is also 55nm, DX10 Unified shaders, CrossFire, HDMI, HDCP, UVD support and it is PCIe 2 compliant. Sampling is Sep 07 and Production is in Jan 08. -
ftc
nagyúr
Fogalmam sincs milyen gyártó de érdekes adoatok
van nekik oylan példányuk,hogy hd2600Pro 1ns ramokkal nah ezen van extra tápcsati!
és érdems megnézni a hd2400-t milyen kicsik -
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #556 üzenetére
vegyük a dualos x1950Pro-t
ugye egy darab kerül 512-s 37 000FT
2 db lenne 74FT és kb 80 körül osztogatják....
szal x2 a sima ára + 10K -
ftc
nagyúr
én fentebb külföldi kisker bruttot irtam...
-
ftc
nagyúr
Gyerekek eltévedtetek...ez egy hd2600 totyik nem hd2900...szal kéretik abahagyni a hd2900 szólást vagy tessék átfáradni a totyikjába...
-
ftc
nagyúr
válasz
GuMipOkE #473 üzenetére
az a gond a Sapphire féle Ultimate-al,hogy 10K-al drágább mint a sima megoldás
Igy fog kinézni a ventis megoldás és mindenképp érdemes a full retailra ráhajtani...
(game+powerdvd és nem tom még mit szoktak adni...megéri azt a +3K-t)
http://ocworkbench.com/2007/computex/day2/p4.htm
de még mindig nem tudom mit tervez a Sapphire a második PCI-E tápcsativala dual kártyán
1Dual 2600xt működés közben(nosztalgia)
[link] -
ftc
nagyúr
igen TBR az egészet ezt elfelejtettem.
Akkor pl
van egy négyzetem meg egy köröm. A négyzet mögött van a kör,de félig látszodik.Ha jol értelmezem eme SM3 tdást akkor csak a négyzetet és a fél kört fogja kiszámolni a teljes négyzet és a kör helyett.(Egyszerüsitett példa volt) -
ftc
nagyúr
HD2400-t nem néze mert ott ugye van a a fránya 64 bit.
Mivel Te elég komoylan benne vagy a témában
Dynamic brach
ez egy SM3 egyik ujitása ha jol emlékszem(dinamik szűrő vagy ilyesmi).Elkezdték ezt használni végre a programozók? mivel a 7-s NV széria elég pocsékul vitte.Más lett a helyzet a 8-s szériánál? -
ftc
nagyúr
Nah itt megnézhetitek,hogy anagytesó mit tud ...kb ennek a 1/3-t tudja a hd 2600xt
[link] -
ftc
nagyúr
Árak akkor előrendelési
Tessék kapaszkodni
[link]
Sapphire
hd2600Pro 256Mb 2511
hd2600Pro 512Mb 2666
hd2600XT 256Mb 2975
árak cseh koronában vananl -
ftc
nagyúr
válasz
FireKeeper #345 üzenetére
mivel középkatban van a legnagyobb értelme!
veszel msot egy hd 2600 seriesből ha lesz pénzed árcsökkentések vagy 1 év után pl a PH! piacrol és voala majdnem 2x a teljesitményt.Alacsony fogyasztással.
Mondjuk a CF-nek meg ellentmond,hogy eladod a karid és veszel pl egy nagyobbat ha kijön....
Valaki mondja meg nekem,hogy a Sapphire Dual kártyán miért van 2db PCI-E csati? a t9bbin meg 1 ? -
ftc
nagyúr
Mégis tudnak a modik a gondolatomban olvasni?
kezdek félni
küszsünjük a totyik átnevezést -
ftc
nagyúr
csak a középkat érdekli..ott mozog a legtöbb zsozso
2008 Q3-ra igérik...igen PowerVR mint Kyro....elég szoros mostanság az együttműködés a 2 gárda között...és 1 év aaltt nem tudnak összehozni saját GPU-t az biztos....anno a PowerVR-ről szoltak a pletykák....
#302 és ha elavult? de olcson sok pénzhez jutottak igen ha párhuzamos futtatás kell akkor elvérzik,de a mai programok az ő technologiájukat használlja...de a köv NV is Ati felépitésü lesz mindig igy csinálták....és megint lefőzik ATI-t
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #298 üzenetére
NV ezt teszi egy ideje
csak duplázunk semmi inováciű....Ati rájött,hogy crosbar egy szinten tul nehezen megvalositható...jött Ringbus NV még mindig crosbarral dolgozik
-
ftc
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #294 üzenetére
helyes út:
nem kell minden egyes generácionál full uj dolgokat kitalálni ezért kib soat csusznak nem ugy működik stb..R520-tól kezdődött a mélyrepülés..csak a 2. generáciok hozzák be a konkurenciát...ezt igy nem lehet
hol van az R300-s tervező csapata? otthagyták őket?
és jövőre jön Intel is szalés több mint valószinű,hogy PowerVR chippel....és akkor eldőlt a verseny....AMD és NV akkor már megint csak kis szereplő lesz...
Én bizok benne,hogy AMD a köv generácioba beleszól látva e igy nem mehet tovább....
nem akarok kitérni anyagiakra,de az OEM biznisz jövedelmezik nekik licencek is...de akkor is valamit felékne mutatni kintre is -
ftc
nagyúr
ha ateszt igaz akkor ajaj...
Nem emlékeztet x1600-ra? remélem mostmár tényleg fejek fognak hullani ATI-nál...9700,9800 és X800 után nem sokat domboritottak..sok az ujjitás,de mire beérne a kari addigra kiadják a köv generáciot
akkor ezért rukkolnak elő dualos karival...hiányzik a texturazo egységek sajna....
ez kb x1650XT teljesitmény ami valjuk be gyenge....x1950Pro még mindig nyerő...
ami előny az a UVD és fogyasztás...ha a teszt igaz!
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
Jó lenne tudni mekkora megrendelést kaptak az OEM gyártoktol tól...
-
ftc
nagyúr
Powercolor közelebről:
[link] -
ftc
nagyúr
[link]
még 1 kép a Sapphireról... -
ftc
nagyúr
válasz
Bundás22 #240 üzenetére
hogy volt beállitva a FEAR a COH nem tudjuk....4 FSAA bekapcs aha és a többi beállitás? vagy azon kivül fulra huztunk mindent?
Engem a fogyaztsása érdekel és az UVD a gamera cseszek magasrol....ahoz,hogy 1 gamet végig vigyek egy negyed év alatt ahoz nem kell gép...
én x1950GT köröli teljesitményre tippelek amugy is....
8800GTS és ezek közé les pár kártya
[Szerkesztve] -
ftc
nagyúr
Powercolor kártyák[link]
HD2400
1. HD2400PRO 128MB
2. HD2400PRO 256MB
25/800
64BIT, DDR2
HD2400PRO 256MB GDDR3
700/1400
64BIT
HD2600
1. HD2600PRO 256MB DDR2
2. HD2600PRO 512MB DDR2
600/800
128BIT
HD2600XT 256MB GDDR3
800/1400
128BIT
HD2600XT 256MB GDDR4
800/2200
128BIT
a 2600xt-nél lesz érdekes mennyit nyom a latba a nagyobb mem freki
remélem 2600PRO-ból kijön GDDR3-s verzio pl 600/1400(ha a 2400-s mellé tudnakl rakni akkor ide is kérhetnénk) vagy a memoriákkal fogják majd meg a tuningot? -
ftc
nagyúr
válasz
Komplikato #150 üzenetére
melyik a full fogyaztás? 146 vagy 197?
Aktív témák
Hirdetés
- Kés topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gitáros topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Facebook és Messenger
- VR topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest