- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
TomBoy1986 #3293 üzenetére
Jó, ez relatív, függően attól, kinek hol ér véget a középkategória az árcédulán, számomra ez a határ jelenleg 35k. GT-t kapni mostanság 30K körül vagy alatt, ahoz képest nem annyira gyenge. (csak én nem adnék érte pénzt, pedig anno sokat vártam tőle)
Aztán több embernél láttam, hogy 50k a középkategória határa, oda tényleg gyenge kifejezés illene. Szóval ez full relatív szerintem.
horvathkrisz elképzelhető, hogy tényleg sehol sem lesznek, addigra már várhatók a D3D10.1 -es karik, azaz az új radeonok, de addig igen jó vétel lesz egy 2600XT, nálam pl. majd 1208*720 ban fog max menni (HD-s LCD TV miatt), és vígan elleszek vele. Ha meg esetleg szükségét érzem, akkorra már lesznek új radeonok, minimális ráköltéssel lehet cserléni...
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
horvathkrisz #3288 üzenetére
Én már egy ideje magyarázom ezt neked...
A koncepció jellege miatt fog fokozatossan elgyorsulni a 2600XT. Nézd meg a felépítéseket, az XT-t főleg shader alapú számolásokra tervezték (ami a D3D10 alapja is egyben), emiatt múlja fellül a 8600GT most még több gaméban. A GT-t nem shader számolásra tervezték, hanem csináltak egy erős középkategóriás D3D9-es karit, ami képes lefuttatni D3D10-es kódot.
Egyenlőre úgy néz ki, a jövő az amd elképzelése szerint fog zajlani, vagyis jönnek a shader intenzív játékok. Ez a jelenség már most is megvan, nézd csak meg a CoH teszteket... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
horvathkrisz #3280 üzenetére
Ezt a tesztet is megnéztem, de bitang régi, meg catalyst 7.6, már nem érdemel szót sem.
Ezen meg nemtudom mit lepődtek meg:
''A DirectX 10 tesztekben gyanúsan jó eredményeket kaptunk, ezzel szemben a DirectX 9 tesztekben meglehetősen visszafogott szereplésnek lehettünk szemtanúi. Éppen ezért felmerült a kérdés, vajon az AMD minden tétet a DirectX 10-re tett fel vagy csak szimplán kiforratlan meghajtókról és technológiáról, ami a régebbi játékok terén még továbbfejlesztésre szorul? ''
Erre a kérdésre akkoriban már tudtuk a választ, hogy a karit D3D10-re csinálták, nem D3D9-re... Akármennyire is kevésnek tűnik a kapott fps, még mindig a legjobb ár/teljesítmény aránya van a 2600XTk-nek D3D10 alatt, ahogy teis írtad.
Ha meg tényleg olyan ratyik ezek a karik, hogy 1024-ben sem produkálnak játszható fps-t, akkor a játékfejlesztőknek kell okosan játékot írni, mert ugye a kispénzü emberből van a többség... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
AA-val nem volt baj, 2X-et is vitte, mivelhogy a magot 752MHz-re húztam (alap 500) Amit lekelett butírani, az a textúrák voltak, azt közepesre tettem, mert a karinak csak 128MB ramja volt, az meg nem elég semmire DX9 módban... DX7-ben 4XAA és minden maxon ment stabilan 100-150 FPS-t...
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
horvathkrisz #3224 üzenetére
Ezeket az fps értékeket nemtudom mire vélni. Ottvan pl. CoD2, egy 7300GT-vel DX9-ben (1280*1024 + kis tuning) simán megvolt stabilan 50-60 fps egy gyenge proc és kevés ram melett, a tesztben meg az x1950pro sem tud annyit...
Egy dolog ami kiderült, a 8600 széria biztosan temethető D3D10-ben... (mivelhogy inkább DX9 és kis AA-ra lett tervezve, ez megis látszik) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
horvathkrisz #3222 üzenetére
'azt tudjuk, hogy dx10ben nagy kaki' -honnan tudjuk?
Már több embernél láttam, hogy alapból temeti ezt a karit D3D10-ben, meg úgy az egész D3D10-et, ha ez így lenne, akkor csak pár csúcskártya vinne el D3D10-es játékokat, az meg senkinek sem lenne jó, ennyire a gyártók sem hülyék. Amelett ottvan, hogy a kari shader orientált felépítést kapott, és tudtommal erre alapoz a D3D10 is. Ami ott ratyi lesz, az a 8600GT... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #3093 üzenetére
Valóban. De most még nincsennek itt, örüljünk a jó és occsó 2600XTk-nek...
És te mit sz@rsz le? Ha már hírdeted az aláírásodban... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
marcias #2839 üzenetére
Erre egy példát tudok mondani. Van idehaza egy 12cm-es hazai gyártású papst ventim, 12V-on bántó hangja van (öreg, zörög, stb...), de 5V-on használva minden bántó zaj eltűnik, és csak a szélzaj marad, szóval érdemes ventike halkítani, mert tapasztalatom szerint amíg nincs feszültség emelve az adott alkatrésznek, addig nincs is szükség maximális hűtésteljesítményre, egy procinak pl. mindegy, hogy 35 v. 55 fokon megy...
Azt a cooler master cuccot meg nem igazán értem, számomra nem derül ki, hogy valami halk ventilátor hűt, esetleg egy kis teljesítményfelvételü thermoelektromos hűtőlap csinálja benne a hideget, bár úggy alapból nemlátom az értelmét a konstrukciónak, ha vinyók nincsennek beszorítva szűk helyre, akkor vígan elvannak 45-50 fok körül...
nah de ez a topic nem erre van, inkább mindenki kezdjen el pénzt átutalni nekem, hogy vehessem már az XT-t. (ez esetben nem kellene melóznom, és annyi tesztet kapnátok, amennyit csak akartok)
sosperecek18: THX! Azóta árnyékolás gyanánt a belső teret körberagasztottam alufóliával, leföldeltem, majd az egészet leborítottam habszivacs jellegű fehér plafonburkoló cuccal. Vízhűtésre sosem lesz pénzem, meg igazából nemis van rá szükségem, minimális zajszintel elmegy a gép egész nap...
Egyébként hátul kábelek bedugdosásakor kissé szúk a hely.
Plusz a képen látott venti melett kilett vágva a szekrény, és papír légcső megy onnan a porcesszorra, ami egyenessen a külső hideg levegőt szívja be.
Majd lehet h. frissítem a képeket holnap.
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Thx.
Mikor még volt gépházam, akkor a házventiket működtető áramkör mosfetjeit szigetelve (ez fontos) felrögzítettem egy tápból származó alu bordára, amit a lamelláinál fogva rányomtam a floppy tartó keret alsó lemezére, de kvázi mindegy hova rögzíted, csak ha fémre kerül, akkor szigetelni kell, mert külömben csak maxon forog a venti.
A mostani tápom gyárilag ilyen szabályzós, de egy másikba tettem, ott annyit csináltam, hogy az egyik hűtőbordájában kicsit szétfeszítettem a lamellákat, benyomtam közéjük, majd odaragasztottam az érzékelőt, (aszthiszem a kisfeszültségü rész hűtőbordájához) az áramkör többi része meg a levegőben lógott a tápon bellül, egy gyorskötözővel rögzítve.
A 7300GT-m meg galaxy gyártmány volt, és csak kinézetre réz, valójában alu bordával, cseréltem is hamar VF-700 -ra... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
marcias #2832 üzenetére
Ha csak simán lejebb szeretnéd venni a fordulatszámát a ventinek, arra van nagyon egyszerű, garivesztés nélkül odaépíthető áramkör, ami autómatán szabályoz. (nem PWM) Részletek a logoutos blogomon. - nekem a gép összes ventijét ilyen áramkör szabályozza, azóta alig van hang.
Egyébként mintha sapphiros képeken láttam volna 3 tűs ventivel szerelt karit. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Atheist #2824 üzenetére
A gond nem a kártyával van, hanem a markkal, elírtak egy filenevet. Itt a megoldás a 3dmark induláskori fagyás problémára:
1: Keresd ezt meg: Windows/System32/Futuremark/MSC
2: Nevezd át ezt: Direcpll.dll, erre. Direccpll_.dll
Kipróbálni nemtudom ezt a megoldást, mert még nincs meg az XT-m, ezt a google találta megoldásnak. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
sosperecek18 #2806 üzenetére
Imádom, hogy már gyártói szinten kezdődik a parasztvakítás, persze DDR4 ramot tesznek a vidkarikra, holott még DDR3-as rammal ellátott vidkari sincs...
Egyébként erre azt mondom (a karira), hogy most vennék egy átlagos GDDR3-as XT-t, már 24-27K körül meglenne, aztán köv. év elején beruháznék az új radeonokra, nemtom, talán 2800XT lesz majd a neve. Feltéve hogy kevés a sima XT teljesítménye. Mondjuk új széria már DX 10.1 támogatással fog kijönni. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Pécsett kisker árak, állítólag rakáron vannak: [link]
Sapphire Ati Radeon HD 2400XT 256MB DDR3 2 év gar! 14 249 Ft 17 100 Ft rendelésre
Sapphire Ati Radeon HD 2600PRO 256MB DDR2 2 év gar! 17 333 Ft 20 800 Ft raktáron
Sapphire Ati Radeon HD 2600PRO 512MB DDR2 2 év gar! 18 499 Ft 22 200 Ft raktáron
Sapphire Ati Radeon HD 2600XT 256MB GDDR3 2 év gar! 22 082 Ft 26 500 Ft raktáron
Sapphire Ati Radeon HD 2900XT OC 512M GDDR3 2 év gar! 74 914 Ft 89 900 Ft raktáron
Bár bizonyos dolgok miatt a cégnek külön topicja van itt ph-n... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #2552 üzenetére
Sőt, videokártya nélkül is lehet 3D játékokat játszani, én már csak tudom...
(amire elég: ST Elite Force2 800*600 élsimítással, 1024*768 low-med körül CnC3-hoz, CoD2 bármely beállításban kb. 15-30FPS, ST Bridge Commander 1280*720, Postal2 1280*720)
Részletek az adataimnál... Egyenlőre nem veszek még karit, mert melózok, és tényleg nincs időm játékra, meg úgy semmire, de idővel beújítok valszeg egy Sapphire 2600XT-t... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Sgt.Dexter #2497 üzenetére
''Ez eddig rendben is van, hogy így XT-úgy XT, mégis kikap a 8600 GT-től.'' És ezt miből vontad le?
Itt kigyűjtöm az XT előnyeit nagy vonalakban:
-jórészt D3D10-re lett kitalálva, látszik az előny pl. CoH-ban is...
-nagyobb tudású videodekódoló
-HD képességek, hang továbbítása HDMI-n (ez különösen fontos pl. nekem)
-ár/teljesítményben jobb a 8600GT-nél, nézd csak meg annak a kiadáskori árát, meg most az XT kiadáskori árát (GDDR3-as változatra mondom). Nemis beszélve ha a 8600GTS-hez méri valaki ezt az értéket...
-időtálóbb kialakítás (gondolok itt a jövőbeni játékokra való tervezésre) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
FireKeeper #2446 üzenetére
Gyengeség relatív, D3D10 alatt várhatóan jobbak lesznek, tekintve hogy inkább arra tervezték őket. Az más tészta, hogy most még nincs normális D3D10 tesztprogi v. inklább játék...
Szerintem.
Többieknek: Ez a Sapphire elég jól tolja -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #2417 üzenetére
Tuttam hogy valahonnan rémlett...
Egyébként ahogy nézem 7.5-el teszteltek, ahoz képest nem olyan rosz értékeket kaptak...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
AMD Power #2407 üzenetére
Ez milyen catalyst, amit írnak? ''Catalyst 8.38.9.1 RC1'' - mert most amd oldalán vistához és XP-hez is 7.7-es verzió van. Meg az a 7.5 is kicsit réginek tűnik.
A kapott pontokat (összes kártyánál) furcsálom kissé, de szépen kijött, hogy D3D10 alatt odavernek ezek a kártyák. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Neil Watts #2336 üzenetére
Mivel látom a money nem probléma, szerintem 2*DUAL 2600XT leenne érdekes, csak még asszem nem kapni...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
M.Eriksen #2321 üzenetére
Ha a 2 gpu-s 2600XT-ből kettőt összekötsz, akkor kapsz egy kártyaszörnyeteget 4 GPU-val, ami már 2900XT szinten lehet, de árban mindenképpen. Neked azt tudom mondani, várd meg, míg atiék betömik a rést a 2600XT és 2900XT között. Vagy vársz mire a 2900XT kicsit olcsóbb lesz...
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Bundás22 #2221 üzenetére
Szemorvos megondta nekem (születésem óta szemüveges vagyok...), hogy igazából a monitor nézése nem árt a szemnek, hanem az ember elfelejet pislogni, ettől kiszáras a szeme, majd ez hosszabb távon ártalmas... Egyébként 486 óta bámultam crt-t, TFT-m kb. 3 éve van.
Most 68-cm -es LCD TV-n gépezek, ezt végre 1 méter távolságból is eltudom olvasni. Már csak azért is megéri majd nekem egy 2600XT, mert végre hangis megy fel a HDMI csatlakozón keresztűl...
Az meg hogy a 8600GT játékok egy részében gyorsab, az egy dolog, megjelenésekor az drágább volt, mint a 2600XT... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
wowbagger007 #2208 üzenetére
izé, hamár van catalyst 7.7, megnézhetnéd játékokban a külömbséget a 7.6 és 7.7 között...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen, az elvárások tényleg nincsennek öszhangban az árakkal. Viszont sokan toljuk TFT/LCD monitoron/Tv-n, ahol már azért 640*480 v. 800*600 nem iegazán előnyös felbontás. Szóval azért tudjon 1280*1024-ben elfogadható sebességet nyújtani, és azért 27k forintért ezt az XT-től elis várhatjuk.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
marcias #2117 üzenetére
''A HD2600XT-k DDR3-as változatait már haza lehet vinni 25-30 között''
''a 2600XT pár ezer forinttal felette helyezkedik el, és mint látható, a különbségeik kimerülnek az órajelekben. Azért „majdnem”, mert létezik egy DDR4-es memóriákkal szerelt változat is.''
Ha még tesztekben is ezt irogatják, a nép sosem fogja megtanulni, hogy az nem DDR3 meg nem DDR4 ram a kártyákon...
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
GuMipOkE #2098 üzenetére
Pontossan milyen jellegű HD anyag jelent proglémát a gépednek? (csak kíváncsiskodok hasonló konfigom miatt) Microsoftos HD wmv-ket néztem, azokból a 1080i-t is viszi a gép simán, mióta korrektül felraktam ffdshow kodeket. (csak ffdshow, ac3codec, és mediaplayer classic van gépen)
[Szerkesztve] -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
GuMipOkE #2078 üzenetére
Nyílvánvalóan. De tuti nem bukok egy 27k-s kártyán annyit, mintha vettem volna mondjuk 2900XT-t, vagy valamelyik drágább geforcot... (nem mintha lenne rájuk lóvém...)
Daffit: nekem főleg CoD2 miatt kell kari, hogy végre neten DX9-ben tudjam tolni, de ne csak 50-60 FPS-el. Abban a játékban meg egyszerűen kritikán alluli a 8600GT teljesítménye, ott csak jobb lehet a 2600XT, plusz szerintem felépítéséből adódóan időtálóbb.
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ott a PH!-s teszt, olvassátok. Szerintem kicsit lehúzták 2600XT-t, de ez csak az én véleményem...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
na és mikor lesz vajon új Catalyst? szerintem PH-sok is arra várnak... (mert elvileg nagyarányú javulást kell hoznia DX9-ben)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Blizzard.9 #1976 üzenetére
hmmm. egész jó árak, elkell dönteni, hogy 512 GDDR3 v. 256 GDDR4... Majd valami komolyabb teszt segít...
Kinek van tapasztalata, hogy milyen hangos a HIS hűtése? IceQ felárát sokallom...
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Chris 9600xt #1973 üzenetére
ha komolyabb élsimítás kell, és két év múlva is megelégszel a DX9-el, akkor 1950pro. Ha nem kell akkora élsimítás, viszont kell DX10, és egy olyan karit akarsz, amit két év múlva is még el lehet adni, valamint normális felbontásban tolod, akkor 2600XT.
Én tuti nem vennék 1950pro-t, most még gyors, de valjuk be, elavult. és amd-s roadmap szerint 2008ban már jön vidkarikon a D3D10.1 elvileg. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
A TV elött ilyama TFT-m volt, utánhúzása se ennek, se annak nemvolt, mindkettővel tökéletessen lehet játszani. Az lcdTV-nek viszont sokkal szélesebb a betekintési szöge, valamint a jókora képernyőméret miatt végre élvezni is lehet a játékokat, mert majdnem kétszerese a kép a TFT-men lévőnél. Plussz itt már kijönnek a minőség dolgai, mert pl. mint volt NV kari tulaj, kipróbáltam a 158, 159-es bétás drivereket, amiket a 8-as széria megjelenésekor adtak ki, itt többen odavoltak a gyorsaság miatt, de ekkora monitoron már szemmel láthatóan ronda képet csináltak, úgyhogy ment vissza a Z-Tweaked kilencven valahányasa... Akik mondták hogy gyors, azok sima TFT-n játszottak, állítólag ott nem láttak eltérést...
Amelett végre kidobhattam a hulladék TV tunert a gépből...
Összességében kijelenthetem hogy nagyon megérte megvenni, a játékélmény leírhatatlan...
hogy ON is legyen: jólesz ez a HD széria... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
elfelejtette #1941 üzenetére
Szerintem meg aki félti a szemét, az már nem használ CRT-t, engem mindig zavart a vibrálás, még 75HZ fölött is, ha sima TV-t nézek, azok is zavarják a szemem, szóval egy olcsóbb TFT-re meg már nem akkora dolog beruházni, vannak pl. kamatmentes hitel megoldások, így vettem (apám) egy 68cm-es LCDTV-t, hogy azon gépeljek. Felbontás viszont max. 1280*720 v. 1366*768, ennél nagyobbat szándékossan nem vettem, gondolva leendő vidkarimra. Ehez a moncsihoz meg szerintem nagyon jó lesz majd egy XT, esetleg Pro, ha fel lehet tuningolni XT szintje fölé... (álmodik a nyomor)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nemtudom jól olvastam -e ki a hazai tesztből, de ez az ''UVD'' video harveres dekódoló egység nincs benne a 2900XT-ben, csak a középkategóriás 2600,2400 szériában?
Másik kérdés meg hogy hol vannak a dual gpu-s kareszok, meg hogy azok a memóriát hogyan használják? 128biten osztozik meg a két mag, vagy netán magonként van külön memória, mint a nagy régi wodoo5 nél? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Alvin_ti4200 #1713 üzenetére
megnéztétek CoD2 alatt a karikat? (tudom kicsit már koros, de azon ok folytán kérdem, hogy a 8600GT-k látványosan gyengék benne, még X1650XT is lenyomja őket (holott minden másban a GT nyomta le az 1650XT-t), erre lennék kivi, hogy 2600XT-nek hogy fekszik...)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
1280*720 (esetleg később 1366*768) -os maximális felbontásig elég a 256MB ram? PH-s teszteknél láttam, hogy újabban baromi sokat számít a karin a memó...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Armando_19 #1409 üzenetére
Tudomásúlvettem, leléphet fiam!
Egy 3700+ Sandi van nálam, de meghalt a lelkem, az ment az álltalad leírt beállításokban, de mivel garit azóta sem kaptam meg a procihoz, ezért vettem 9k-ért egy 3000+ -t. Kezdetben 2 egyforma kingmax ram volt, 270-es fsb ig bírják, aztá egyik meghalt, garicserébe egy másik, csak papiron azonos kingmaxot kaptam, ettől fogva nincs DC mód, és visszaosztva a gép nem jut túl a ramteszten, szóval csak 1:1-ben megy, emiatt most csak 2115MHz van...
Szóval várom már, hogy legyen 2600XT-m... Aztán majd bekell érnie ezzel a proccal, mást nemkap a lelke... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mekkora proc. kell majd a kari rendes kihajtásához?
Most 3000+ A64 van, ami a nálam lévő ramtól függően megy 2100 v. 2400MHz-et. (alap 1800)
A látottak alapján szerintem nagyon jó kari (2600XT) lett azok számára, akik nem 1280*1024 felett játszanak, és az ár is fontos... (azaz nekemis)
Még várok picit, aztán a vmoddolt 7300GT-met fogom cserélni, de csakis 512 rammal ellátott kártyára. Viszont még megvárom, mire lesz valami faja teszt, meg a GDDR4-es dolgok is tisztázódnak... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
A GDDR4-es XT-k megjelenési idejéről, és árairól van már valami?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
venember83 #602 üzenetére
És mi az összefüggés D3D10 alatt 7950GT/x1950pro és a 2600XT-között? Mert az csak utóbbin értelmezhető... Vagy arra gondolsz, hogy annyira kicsi teljesítménye lenne D3D10 alatt, hogy olyan, mintha benne sem lenne? Azért ebben nem hiszek, mert ez bazi nagy öngól lenne AMD-nek, hogy csak a legdrágább kártyákon menne D3D10 alatt az fps 25 fölé...
köv generáció alatt mit értesz? AMD nál az R700 vagy mi, nvidiánál meg nemtudom, valszeg csak sebességemelt geforceok egy ideig. (de ebben nem vok biztos, ne kövezzetek meg nv fanok....)
[Szerkesztve] -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ennek a GDDR4-es 2600XT-nek leteh már tudni az árát? Nagyon nagyon ígéretesnek hangzik, adomis el hamar a 7300GT-met, és valami ilyen csodát beszerzek.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Bundás22 #391 üzenetére
1024 nekem kicsi, mindenképpen csak 1280*720 -ban mehet, lcdTV miatt... Emelett ami nekem még kell: DX9 mód, és legalább 2XAA, valamint extra textúra beállítások. Shadows meg a többi is jó lenne.
Mosta 7300GT-m vmoddolva DX9-ben shadows nélkül 2xAA melett és medium texytúrákkal, olyan 40-50 fps, ami netre nem elég. DX7-ben minden maxon, 4xAA melett 100-150fps... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én arra leszek kíváncsi, hogy CoD2 DX9 aatt mit hoznak össze az atik, mert az a game nagyon nem fekszik a 8600 szériának, láttam tesztet, ahol lenyomta őket egy X1650XT, holott a többi tesztben meg a 8600-ak nyomják le az 1650XT-t... Na meg már csak azért is, mert kb. ez az egyetlen 3D játék, ami miatt vga-ra költök, minden másra (nekem) elég a 7300GT-m De DX9-ben még vmod után sem elég CoD2 höz...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
helyesbítek, a 640-est is lenyomja! radeon power!
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Gyúrósok ide!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Napirajz könyv
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest