- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Aktív témák
-
Batman
őstag
Hello!
Ha kérhetném ebben a topicban próbálkozz:
Bővebben: link
köszi. -
kuncika
csendes tag
A következő a problémám. Van egy Ati Radeon 9600 tipusú videókártyám, ami win98 alatt tökéletesen fut, XPn viszont a bejelentkezés után a következő hibaüzenet jelenik meg:
''The ATI Control Panel failed to initialize because no ATI driver is installed, or ATI driver is not working properly. The ATI Control Panel will now exit.''
Tehát nem töltődik be a kártya drivere, úgy tűnik, hogy az Xp beépített drivere érvényesül. A saját kártyám funkciói nem működnek. Mintha fel se tettem volna a driverét.
Kipróbáltam a legújabb Catalysttal is, itt viszont már kép sincs, jobban mondva lenne, de összevissza színes csíkok formájában. De ettől persze még lehet hogy van hibaüzenet ekkor is, csak nem látom.
Kipróbáltam angol és magyar nyelvű XPvel, SP1, SP2-vel, updatetekkel, és egy BIOS frissítésen is túl vagyok. Az alaplapom tipusa Abit IS7-G, 256 mb ramom van.
Az eszközkezelőben videókártyaként két eszköz jelenik meg, pont mint 98 alatt:
- RADEON 9600 SERIES
- RADEON 9600 SERIES - SECONDARY
Mindenféle segítséget szívesen fogadok, mert már úgy érzem nincs kiút. Új kártyát meg nem akarok venni, hiszen 98 alatt tök jól működik, meg amúgy sincs annyi pénzem.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest