- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keitaro
addikt
9600np tulajoktól kérdezném, hogy a NeverWinter Nights menne e 1600-ban AA nélkül és, hogy a sacred jól futkározik e rajta
-
Keitaro
addikt
Sehogy. Sajnos nekik csak 64 bites 9100uk volt. A 128 bites erősebb a 9200nál. A 9200 meg két fps-el volt lemaradva UT2k3-ban a 9600 mögött. 3DMark2001SE-ben is kb egy szinten vannak. Q3-ban nyer a 9100.
Csak arra akartam rávilágítani, hogy a THG-s teszt vérzik pár sebből. UT2k3 azért nem ezer éves szerencsére.
Kár, hogy csak ez a 3 teszt volt a megatesztben, itt a ph-n. Próbáltam behozni a digit-life nagy tesztjeit, de nem jöttek be, valamiért a gépem újabban nem szereti az oldalt
Megnézed nekem? VGA részleg valamelyik 2004 vagy 2003 digest-et -
Keitaro
addikt
Na jó, de ha meg csak az újakat nézzük akkor meg sajna szegény 9600np kevés... legalábbis szerintem.
Á mindegy, én is 9600np-t akarok, de én a DVI-je miatt
Egyébként az architektúrája tényleg jobb, és a R2x0-k FSAAja rém lassú. Viszont ha csak a játék a szempont akkor nem hinném, hogy érdemes lenne egy 8500 > 9600np upgrade.
Bevallom lehet kicsit büszkeségből vitatkozom már
1-2 játékban egyébként meglepő a 9600 előzése.
De ha megnézed a yo kis Ph tesztet :Bővebben: link akkor azt ugye tudjuk, hogy 8500LE/9100 erősebb mint 9200. Ne nézd az FSAA táblázatokat és indulj ki ebből. -
Keitaro
addikt
Q3-ban gyorsabb
WC III-ban kb egyenlő
párban gyengébb de elnézegetve a táblázatokat... hát kicsit fura eredmények vannak, gondolok itt erre pl Bővebben: link
GF4-től FX5600-ig kb ugyanannyi fps a 9600np meg megveri a 9500Pro-t, szóval... de nem találtam jobbat -
Keitaro
addikt
Bővebben: link
Pl. régebbi játékokban, csak nem kell az FSAA-t erőltetni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Lexus, Toyota topik
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Autós topik
- Formula-1
- Metal topik
- Vicces videók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest