- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzoli986
tag
a 2400 pont szentem jó. aggodalomra semmi ok.
hogy hány nanos a memória azt én nem tudom neked megmondani,de abból a számból ami rá van írva meg lehet mondani.
én omegadriverrel húzom a kártyámat.
hogy melyik a legjobb catalyst?
fogalamam sincs.
én eddíg kettőt szedtem le. az újabb jobb volt. gondolom minél újabb annál jobb.
www.omegadrivers.com -ról szedhetsz le ilyet. -
tzoli986
tag
ha omegadrivert raktam fel,akkor először fel kell tenni a 4.5-ös catalyst-ot,vagy az már alapból benne van?
-
tzoli986
tag
most jutott eszembe a következő dolog.
még réggeben leszedtem a kratyamhoz egy bios-t,mert a leírasban az volt,hogy kell hozza. ez a következőt csinalja: ATi Source BIOS Version: 008.015.015.000
ECLK/MCLK is 324/189MHz
First release
lehet,hogy ezért nem tudom húzni a karit mert fixen tartja az órajelét?
most mit csinaljak vele?
amúgy ha ratenném egy pro-nak a biosat meghalna? -
tzoli986
tag
LESZEDTEM A RADLINKER 1.009-et.
a következő lenne a kérdésem: az omega driver nélkül ezzel sem lehet húzni a karim?
azt még nem tudtam leszedni,mert majdnem 20 mega modemmel kicsit sok időbe telik és még több pénzbe.
szóval az a helyzet,hogy ha beállítom neki a kívánt értékeken induljon a rendzser és újraindítom annyin megy, de a
3dmark2001se-t mikor elindítom visszaáll minden alapra. -
tzoli986
tag
és ezzel tudom majd húzni?
-
tzoli986
tag
ez a rendes órajele?
hú! én azt hittem,hogy a rendes órajel az olyan 350/400 körül tanyázik.
a húzásról meg csak annyit,hogy megpróbáltam atitool-lal húzni,de az a progi ha tesztelni akrok automatikusan visszaáll az alapbeállításra akárhogy is mentem.
ha powerstrippel húzom akkor meg 340/200-nál már fagyhalál van még mielőtt elindúlna a teszt.
vagy mégis mit értettél azon,hogy húzás?
egyébként 6079 pontnál többet nem tudok belőlle kihozni 3dmark2001-ben.
egy abit nf7
2600+Barton
256Mb DDr400-as cucc társaságában,ami azért is szomorú,mert haveromnak a gfmx440-e 4x-es agp-n 64Mb memóriával szétthajtva ugyanilyen lapba gyebgébb procival 6200-at kap.
ehhez mit szóltok?
amúgy valamiféle frissítést nem lehet rajta végrehajtani,hogy magasabb órajelen ketyegjen?
vagy másik húzó progit tudtok ajánlani hozzá? -
tzoli986
tag
a következő lenne a problémám:
van egy gigabyte radeon 9600-as karim aminek a memóriája 189mhz-en megy a gpu 324mhz-en.
szerintem ez nem lehet a normális órajele.
a igabyte oldalán amúgy van is hozzá egy bios,meg a leírásban is benne van,hogy via és sys csipszetes alaplapokhoz fell kell tennie a biost.
nekem most egy abit nf7-em van ami nforce2-es,tehát elvileg menni kéne neki normálisan.
próbáltam már a biost is felrakni,de azt írja ki,hogy a memória programozás nincs kész.
4x-es és 8x-os agp-n egyformán teljesít 3dmark2001-ben.
ha valaki bármit tud mondani az jó lenne,mert fogalmam sincs mit csináljak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Home server / házi szerver építése
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest