- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
tzoli986 #451 üzenetére
Hali,
én a helyedben vigyáznék a pro biossal. Két ok miatt.
1: Fórumokon,hw oldalakon általában csak akkor javasolják,hogyha pl. a pro gyári gpu/ram órajelén hibátlanul megy a non-pro kari,de ki szokták emelni,hogy a memória típusa sem árt, ha +1ezik,nomeg a hűtés is elbírja.
2: azt írod,hogy 64bites a memó, ez,ha jól tudom a 9600SE-k ''privilégiuma'',magyarán le van a felére butítva a mem sávszélesség. szal nembiztos,hogy javítana a vga ''közérzetén''
Mindenesetre ha mégis eltökélt vagy,mindenféleképp túrd fel a netet tapasztalatokért,infókért,mielőtt belevágsz,nehogy hazavágd a kártyádat.
remélem nem írtam hülyeséget.
üdv
Bali -
csabicsepp
aktív tag
válasz
tzoli986 #321 üzenetére
A 128 bites 9600-aknak 180 - 200 szokott a ram órajel lenni. Ez szorzódik a ddr miatt 2-vel.
Atitoollal főleg tesztelni tudsz, bár tesztelés végén lehet kérni hogy állítsa is be.
Próbáld inkább a radlinkert, előtte atitool-al tesztelve, és a kihozott max alá kicsivel állítsd be.
Bővebben: link
Nekem pl. a club3d 9600-256mb-s kártyámon csak 2 mhz-t engedett tuningolni a ramon
A radlinker beépül a gfx tulajdonságok közé, ahol pl. az AA-t is tudod állítani.
Ha húzáskor fagy a gép akkor a gpu nem bírja, ha a ram nem bírja, akkor szemetel a kép.
Ez az eredmény tényleg kevés, ezzel a konfiggal 8000 körül kéne hoznia.
[Szerkesztve] -
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
tzoli986 #321 üzenetére
Ajánlanám az omega drivert!
Saját túlhajtó szekciója van, és klasszul működik (a legujjabb a 4.4-es catalystre épül)
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- LEGO klub
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest