- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
karib
addikt
Igen, nem gyári, hanem utángyártott kártyáknál valami Part Number v. miafranc eltérhet, ezért a driver nem ismeri fel az egyébként passzoló kártyát. Nekem is voltak gondjaim ilyen kártyák telepítésénél. A lényeg az, hogy a telepítő kicsomagolja az install fájlokat mielőtt orrbavág az üzenettel, ezek után manuálisan telepítheted a kártyát. Saját lemez, add meg a kártyád típusát, oszt kész. Lehet, hogy ugat, hogy nem megfelelő a driver, de müxeni fog.
-
guest
veterán
válasz
zsugabubus #1 üzenetére
Szia
Próbáld meg így,nekem bevált, igaz nem írt ki ilyen dolgokat és engedett telepíteni más kártyát.
1, Gyári legfrissebb driver install és felismeri aminak akarja.
2, A gép újraindítása elött illesztőprogram frissítése és ott kiválasztva a helyes tipus és csak utána újraindítás.
üdv:astraclassic -
aDamker
aktív tag
Egy zsugabubus nevű embert ismertem eddig!!! ;))
Zajcev[NQVD] :O) -
zsugabubus
csendes tag
Vettem egy ATI Radeon 7000 64SD -ramos kártyát és csak a telepítőn lévő drivert fogadja el, xP és win98 alatt ha le akartam cserélni a hivatalos oldal legfrisseb verziójával akkor nem engedte,a hiba amit kiírt ez volt hogy: Ez a meghajtó program nem ehhez a hardverhez jó! VAGY VALAMI HASONLÓ! Namost tuti jó drivert szedtem le mert a hivatalos oldalon találtam! Ha ez segít akkor a rajta lévő memória chippek winbond márkájuak és elvileg ezt nem az ati gyártja,hanem kiadott gyártásról van szó!NAMOST ha valakinek ismerős ez a jelenség, kérném ossza meg velem itt!Köszike
Aktív témák
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Autóhifi
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- EAFC 25
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G9 5120x1440 240hz eladó, BeszámolOK!
- Gigabyte AORUS FI27Q Gaming monitor, IPS, 27", WQHD, 1ms, 165Hz-Garancia
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest