Aktív témák
-
katt777
félisten
Én aztán lesz.rom a CoD4-et!
Macka: ATI uninstall ALL, restart, aztán driver sweeper, restart, aztán reg. pucolás, és restart.
HOGYAN LEHET LETÖLTENI AZ AVIVO PACK-EKET ÉS A HDMI DRIVEREKET? Nálam csak kérdőív jön be, aztán semmi, meg biztonsági figyelmeztetés a FFoxtól akamai.net-re, és engedélyezni sem tudom.
Pedig az AVIVO nagyon kéne. Ha valaki leszedte, és feltöltené az xp x86, valamint a vista x86 & x64 avivo pack-eket mondjuk rapídsörre, megköszönném. Vagy ha tudtok használható linket.
-
katt777
félisten
Némelyik kártyán KELL is, ezt a gyártók jelzik. ASUS, Sapphire, és GB bizonyos modelljeiről biztosan tudok. TPU-on ott van minden a bios-okról, csak rá kell kattintani a "details"-re. Amúgy érdemes vigyázni velük, mert mostanában piszkosul felhígult. A lényeg nem a bios számában van. De modolhatod is a sajátodat, amennyiben szükségét érzed, viszont ATT-szal szabadulhatsz csak meg a powerplay baromságaitól (órajel- és hűtésugrálás).
Giot: Hát, érdekes döntés lett. VGA-vezérelt hűtés miatt?
Bluegene: Látni is az arcodon, hogy már most sírsz!
Amúgy azt én sem értem, hogy annyi rossz tapasztalat után miért vesznek emberek 4870-re TT-t. Attól, hogy kompatibilis egy hűtő, még csak rászerelhető, nem feltétlenül jó is. (Mondom ezt Giotnak.)
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest