- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
katt777
félisten
Én aztán lesz.rom a CoD4-et!
Macka: ATI uninstall ALL, restart, aztán driver sweeper, restart, aztán reg. pucolás, és restart.
HOGYAN LEHET LETÖLTENI AZ AVIVO PACK-EKET ÉS A HDMI DRIVEREKET? Nálam csak kérdőív jön be, aztán semmi, meg biztonsági figyelmeztetés a FFoxtól akamai.net-re, és engedélyezni sem tudom.
Pedig az AVIVO nagyon kéne. Ha valaki leszedte, és feltöltené az xp x86, valamint a vista x86 & x64 avivo pack-eket mondjuk rapídsörre, megköszönném. Vagy ha tudtok használható linket.
-
katt777
félisten
Némelyik kártyán KELL is, ezt a gyártók jelzik. ASUS, Sapphire, és GB bizonyos modelljeiről biztosan tudok. TPU-on ott van minden a bios-okról, csak rá kell kattintani a "details"-re. Amúgy érdemes vigyázni velük, mert mostanában piszkosul felhígult. A lényeg nem a bios számában van. De modolhatod is a sajátodat, amennyiben szükségét érzed, viszont ATT-szal szabadulhatsz csak meg a powerplay baromságaitól (órajel- és hűtésugrálás).
Giot: Hát, érdekes döntés lett. VGA-vezérelt hűtés miatt?
Bluegene: Látni is az arcodon, hogy már most sírsz!
Amúgy azt én sem értem, hogy annyi rossz tapasztalat után miért vesznek emberek 4870-re TT-t. Attól, hogy kompatibilis egy hűtő, még csak rászerelhető, nem feltétlenül jó is. (Mondom ezt Giotnak.)
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megújult a PROHARDVER!
- Formula-1 humoros
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest