Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
F e Z o #45974 üzenetére
Támadás a Tápos topicba......ott majd az arcok megmondják neked a csatlakozó melyik lábait kell pontosan rövidre zárni hogy elinduljon a táp......én nem merek kockáztatni most,,mert ugy érzem magam mint a "bombás filmekben! melyiket kell elvágni..a kéket vagy a pirosat? 5 másodperc.....négy....három..... "
-
dangerzone
addikt
válasz
F e Z o #45525 üzenetére
3870x2-őt ne vegyél. Sőt én azt tanácsolom, hogy semmilyen kétmagos kártyát ne vegyél a közeljövőben. Mert egyenlőre az a helyzet, hogy sok helyen nem hozzák az elvárt teljestményt a szar driverek miatt, másrészt nagyon hamar vesztenek az értékükből.
Ehhez a felbontáshoz egy 4850 is elég, ám nem 100%-os grafikai részletességgel.
43k körül ph-n kapni már 4870-et. Szóval én részemről ezt javasolám.
Amúgy a felsorolt kártyák közül a 4870 a leggyorsabb. Aztán sok helyen a 4850 veri a 3870x2-őt, és ami még fontos, amiről már az elején írtam, hogy a 4850, így az egymagos kártyák, jóval stabilabb teljesítményt nyújtanak, nem annyira driverfüggők. Tehát a legtöbb esetben a 4850 jobb választásnak tűnik, mint a 3870x2.
Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged