Aktív témák
-
rankesz
veterán
válasz
szaby_gyerek #23030 üzenetére
Okés csak én az miatt aggódtam hogy ugye gpu-z is és everest is 2 külön vga-t lát 1-1 giga rammal. NA most ez eddig mikor még a 8800gtx-et használtam úgy nézett ki hogy a win levonta a 4 g ramomból a gtx 768 megáját és tudott használni 3.3 g ramot. Most 3 gigát lát, és a grid is fele olyan gyorsan fut mint a tesztek alapján vártam volna. Több játékot nem néztem mert nem volt időm, de win reinstall se ártama mert most olyan szinten van a rendszer hogy képes boot után 2 percel a sima desktopon is csonttá fagyni, ezért kérdeztem hogy milyen oprendszert lenne érdemes használni 4 g rammal meg 2 g-s vga-val...
-
Bluegene
addikt
válasz
szaby_gyerek #22694 üzenetére
Got wiess ich will kein engel sein' Gott weiss, ich will kein Engel sein
helyesen írva
-
Remington
őstag
válasz
szaby_gyerek #22691 üzenetére
patch fennt van a crysishoz?
-
Tubai90
tag
válasz
szaby_gyerek #18926 üzenetére
van toxic-om, nem a leghallkabb hűtő, de játékoknál 54 foknál megáll, hát vmit vmiért.
A ventillátor kezelése mint olyan, az nincs, csutt 12V-n megy, 1800-1850et forog a venti, ha lehetne szabályozni akkor marha halk és jó lenne...csak még nem jöttem rá h
-
tibz03
őstag
válasz
Elegendő a hozzáadott hűtőborda, csak az a gond velük, hogy szeretnek leesni.
Nekem most átmenetileg szilikonpasztával vannak "felragasztva", amíg be nem szerzek valami normális bordát (Thermaltak BGA 2).
(#18932) cizoe: Nekem az alaplapom már 1 éve ilyen görbén van a gépházban.
Egyébként milyen bordák azok, és honnan szerezted be? Jók, nem esnek le?
-
V3RT3X
csendes tag
válasz
Én a Toxic mellett voksolnék, mert nem szeretek hűtést barkácsolni, és szeretem, hogy OC mellett is él rá a gari. Bár már lassan kezdem magam úgy érezni, mint aki aranyat talált, mert annyi szidás éri itt a VF900-at, hogy lassan már nem hiszem el, hogy 3 óra Crysisezés után, (1280x1024, maxon, 2xAA-val) még mindíg csak 56 fokos, és szerintem csendes, lehet képzelődök 8)
Viszont ha nem rettensz meg egy kis Chilla-hegesztgetéstől, akkor nyugodtan vedd azt, rossz bizniszt szerintem egyik vétellel sem csinálhatsz -
Skizz
addikt
válasz
A toxic jó kis VF-900-at kapott. Ezzel addig semmi baj, míg meg nem hallod a hangját. Ugyanis no pwm, 2 ered kábel, folyamatosan 12V-ról üzemel. A Gainward+Chilla (vagy S1) a javallott.
Aktív témák
Hirdetés
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged