- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
fdisk
őstag
válasz
Csibe78 #34976 üzenetére
A ram freki és a cpu freki két különböző dolog.Attól h a cpu fsb-je 1066,még nem fontos 1066-os ramokat venni.
(#34992) twine :ilyen árak mellett én is 1066-t vennék(főleg ha fsb hajhász tuningcsávó a user
),de akkor sem muszáj.Az én 800-as ramjaim simán elszaladgálnak 1000-en.
-
katt777
félisten
-
twine
veterán
válasz
Csibe78 #34979 üzenetére
Azt azért hozzáteszem hogy ez nem kimondottana szinház mód! Az valahogy úgy működött annó (sok évvel ezelőtt néztem) hogy elinditod az elsődleges monitoron a filmet, és azonnal kicsapja a másodlagoson full képernyőbe! (mint most te ezt manuálisan megcsináltad)
most hirtelen rápróbáltam de nem akar engedelmeskedni....úgy ahogy kellene,,,de mivel a végeredmény megvan, igy tök midnegy melyik az az ut, amelyiken odaértünk,,szóval nem görcsölök rajta....csak gondoltam szólok, nehogy ezt hirdesd szinház modnak a továbbiakbanez csak egy egyszerű asztal kiterjesztés!
-
katt777
félisten
válasz
Csibe78 #34976 üzenetére
CL5-öseket, ahogy twine is mondta. Vigyázz, mert valakinek P5Q topicban a múltkor sikerült CL6-os kingmaxokat beszereznie, de a matrica úgyis jelzi a modulokon.
Tápot próbálhatod, de nagy eséllyel nem lesz jó. Ha tuningolsz (márpedig ha nem E8-ast veszel, akkor fogsz), akkor tuti kevés lesz. -
twine
veterán
-
katt777
félisten
válasz
Csibe78 #34968 üzenetére
A honlapomon (vagy logouton) a tesztben ott vannak az Everest tesztek eredményei, úgyhogy tudsz ahhoz viszonyítani. Sztem a tuningram-ok minimális előnye nem éri meg az árukat, a konfig gyorsasága alapvetően a processzoron múlik.
A 360W-os Chieftec nem nagyon lesz elég. -
twine
veterán
válasz
Csibe78 #34965 üzenetére
akkor az lesz az,,szvsz...
CCC-ben kijelzőkezelő-képernyők tulajdonságai..majd ott jobb klikk az 1-es, vagy 2-es kiejlzőre, attól függően, melyik a monitor, és az elsődleges mellé beteszed a pipát....igy a monitorod lesz az elsődleges, a tv-pedig a másodlagos.
ha nem működne a dolog, akkor a tv "ikonján" jobb klikk, letiltás,,,és kezded előlről,,,azaz miután letiltottad,levette a jelet a tv-ről, és az ikon le került az alsó négyzetbe inaktivként, ismét jobklikk a szürke inaktiv ikonon, majd főegység kiterjesztése:monitor! azért ajánlom ez utobbit, és nem a másolást(klónozást) mert igy a színház módot is kényelmesen tudod használni, azaz, amig te e monitoron böngészel, addig az asszony, apu anyu, papa, mama, gyerekek, tudnak filmet nézni full képernyőn a tv-n, ha beállitod a "szinház módban" amit kell....Illetve ami még eszembe jutott közben...lehet hogy, mivel klón módot használtál, a monitorodnak nem feleltek meg azok a felbontások, illetve képfrissitési értékek, amik a tv-nek voltak beállitva, ezért vette le a jelet róla....külön külön be kell állitani mind két készülék értékeit.... -
katt777
félisten
válasz
Csibe78 #34965 üzenetére
Inkább ASUS P5Q-t vegyél. RAM-ból meg jobban jársz olcsóval, de 4GB-tal, ma már az nagyon kell. Nézd meg a cikkemet róla a honlapomon vagy logout-on.
Procinak tuning kell a VGA kihajtásához, ha csak nem 1920-as felbontásban játszol, max szűrőkkel. Ha spórolsz a RAM-okon, amivel csak minimális teljesítményt veszítesz, akkor vehetsz E8400-at is, amivel sokkal többet nyersz.
Jé, pont ilyen konfigom van! -
twine
veterán
válasz
Csibe78 #34957 üzenetére
és a Tv-n megjelenik a kép, ha nem huzod le a kábelt? Bocs ha számodra is egyértelmű dolgot irok,,de nekem erős a gyanum hogy a tv van beállitva elsődleges megjelenitőként,,ezért az a problémád ami....a tuningra nem tudok mit mondani,,,azon kivűl hogy legközelebb ne a windowst telepitsd ujra,,,csak csökkentett módban indulj el, és a legrosszab esetben is álltalában elég a drivert leszedni, majd ujra telepiteni....gyorsabb mint win.-t
-
katt777
félisten
válasz
Csibe78 #34957 üzenetére
Táp, ha a kari amúgy OK.
Lahorva: Jobb minőségű 400W-os már elviszi, csak legyen 16-18A külön-külön a 12V ágakon. PNF, Enermax, stb (80+ minősítés ajánlott, vagy efölött). Ha későbbi hardverek naftaigényével is számolsz, akkor inkább 500W fölött, hogy ne kelljen tápot cserélned.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest