- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Aktív témák
-
XoZ
aktív tag
válasz
Danecay #30848 üzenetére
A referencia kártya 2 fázisú tápellátással rendelkezik, fázisonként 4 tranzisztorral, és ezek egysorban vannak, és ahogy a linkelt képed is mutatja, két bordával lefedhetők: [link]
A te kártyád 3 fázisú, és van rajta összesen 3x4=12 tranzisztor (+3 a memóriához), sajnos olyan elrendezésben, hogy nehéz lefedni: [link] (a linkelt képen egy Palit kártya van, de ha minden igaz, teljesen megegyezik a tiéddel). Én azt tudom javasolni, hogy minél többet próbájl felbordázni, és ha kimarad néhány, akkor kimarad, gyárilag sem volt hűtve, tehát elvileg bírnia kell, főleg, ha ahogy mondtad, fölé kerül a ventillátor (én is úgy tudom, hogy a több fázis miatt kevésbé melegszik ez a terület). -
XoZ
aktív tag
válasz
Danecay #30840 üzenetére
Én mindegyikre tennék. Nem tudom milyen bordákat használsz, de egy bordával valószínűleg több tranzisztort is le tudsz fedni (viszont a kis felület miatt gondok lehetnek a tapadással). Ha marad bordád, és elfér az S1 alatt, akkor még a nagyobb fekete kockákra (tekercsekre) is tehetsz, illetve a nyák más részén is lennie kell még tranzisztoroknak és egy kockának (ez a memória tápellátása, a képen a PCI-e tápcsatlakozó mellett van), erre is érdemes lehet rakni.
-
Greed
csendes tag
válasz
Danecay #28055 üzenetére
Én még nem próbáltam, de állítólag hajszárítós melegítés után a ragasztó kicsit enged, és le lehet óvatosan szedni a matricát. Mindenesetre várj inkább olyan válaszra, aki már csinált ilyet, az a tuti!
Ha sikerülne a dolog, majd írhatnál róla esetleg, nekem is ilyen kártyám van, csak hibás, azt hiszem gari lesz belőle. -
Gerisz
addikt
válasz
Danecay #25644 üzenetére
Gainward Radeon HD4850 512MB /9382/ referencia
Gainward Radeon HD4850 512MB /9566/ nem ez nem a GS
Mert a GS az 9559 de az már a dobozán is látszik a nagy Golden Sample pöcsét miatt -
Anubis_9
addikt
válasz
Danecay #24807 üzenetére
És ezek az átalakítók/kiegészítők jártak hozzá a gyári CD-n kívül.
Ott a DVI-HDMI átalakító is, és ha jól tudom, a HDMI viszi az audio-t is.
-
-
tibz03
őstag
válasz
Danecay #16630 üzenetére
Nah, komolyra fordítva a szót: itt találod a boltokat ár szerint listázva. Ennél olcsóbban esetleg egy itteni bazárostól kaphatsz.
schwartz: Van, de az már 1 gigás, úgy meg nem lett volna poén.
Skizz: Az má' 1 giga.
Ádyka: Van, aki megveszi, hidd el. Nem mindenki olyan okos, mint mi.
-
FragMaster
addikt
válasz
Danecay #8345 üzenetére
Magas felbontásban jön ki igazán a nagytesó előnye. Mivel egy 1280*1024 natív felbontású monitoron ügyködök és a szűrőket is tudom mellőzni így én úgy vagyok vele, hogy jó áron inkább megveszem a kisebbet. A 8800gt-mnél úgyis gyorsabb pedig azzal is elvagyok. Ha meg elfogy lecserélem a nagyobbra...vagy arra ami épp akkor lesz jó árban. A gépem olyasmi mint a tied, 3200mhz-re húzva.
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Sorozatok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged