- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
FlashBird #40443 üzenetére
Sokan mondjak, hogy nem kell az az pipa, a VRU-hoz (azt hiszem igy hivjak) mert attol csak instabil lesz a cucc.
Nekem is pipalva pl ha csutkara huzom az overdrive-ot, akkor kifagynak 3D-s alkalmazasok. Elso elmenyem alatt ezzel az volt, amikor fekete kepernyo lett, aztan 640x480-ba valtot es 16 szinre (tiszta win95 elmeny volt
) valtott az XP, majd kozolte, hogy vga kartyat nem latja vagy valami ilyesmit, es legyek szives telepiteni azt.
Amiota kivettem a pipat, nincs gondom...
-
NKing
tag
válasz
FlashBird #40433 üzenetére
RAM-hiba esetleg? Hiszen post közben nem nagyon terheled a karit, mégis kékhalálozik.
Vagy driver rosszul van feltéve, régi drivert írtál felül driver clean nélkül?Kötelező, Chester: Én 4850-nél nem adnám lejjebb, mint HIS IceQ4 - hűtőcsere nélkül persze. Vaskosnak vaskos az ára, de üt
-
BandiHUN
veterán
válasz
FlashBird #40425 üzenetére
gondolom nem azzal a cuccal hajtod,ami az adatlapodnál van...
mert az kicsit kevéske azért a kari alá,és az is lehet pl.gond.de egyébként a hosszú idő miatt én még gondolnék a procira és a tápra is,nekem pl.amd procival volt ilyen,de az túl is melegedett,meg kicsi is volt,de szintén átlag fél óra-20p gond nélkül,és fagyás.igaz kékhalál nem volt,csak beakadás a hangban+képernyő beállás.természetesen nem volt ezesetben semmi képhiba,ami eleve nem tette gyanússá a karihibát,nem tudom,a te esetedben valamit tapasztaltál-e.bár talán mondana valamit,ha leirnád,a kékhalálnál mit ir ki a gép,mi történt konkrétan.javasolt a szintetikus teszt használat,közben pl.everesttel figyelni a gép állapotát,12v megvan-e,hőfok,tápból kifújó levegő hőfoka,ilyesmik.esetleg ha nem akarod főzni nagyon,talán az att "szőrös űrhajója" talán jobb,az nem terhel annyira,inkább felel meg egy fullos gémterhelésnek...
Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motoros topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kerékpársportok
- Windows 11
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest