- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
CsíkosMókus
aktív tag
válasz
pengegyerek #49346 üzenetére
Valamennyit számít a ram AA mellett, a felbontás növelésével egyre nagyobb mértékben, de azért akkora különbség nincs, hogy feltűnő legyen. Inkább csak kimérhető.
-
-
válasz
pengegyerek #49346 üzenetére
Már leírtam egyszer
Igen halk, terheletlenül 34°, nem tudom, hogy számít-e nekem 1GB-s van.
És ha megmondod CCC-ben hol találom meg azt a 2D-s powerplay-t akkor megnézem.
-
brd
nagyúr
válasz
pengegyerek #49072 üzenetére
Bőven.
-
_Toka_
senior tag
válasz
pengegyerek #49072 üzenetére
Konkrétumot nem tudok, de sztem azon a felbontáson elégnek kell lennie az 1GB-nak még GTA4 alatt is.
Term. nincs mit!
-
_Toka_
senior tag
válasz
pengegyerek #49070 üzenetére
Minden olyan esetben lassabb az 1.0, ahol a rendszermemória és a VGA között adatot kell cserélni. Ez jellemzően pályák betöltésekor lép fel. Menet közben jobb esetben igen gyér az adatforgalom a PCI-E-n. Magyarán nem nagyon éreznéd hátrányát. De pl. egy GTA4-nél, ahol kevés lehet a VGA memóriája érezhető a különbség.
-
brd
nagyúr
válasz
pengegyerek #49058 üzenetére
A chipset miatt szerintem 1.0 van rajta.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
pengegyerek #49061 üzenetére
Nem konkrét villámcsapásra gondolt Májsztró, hanem arra, hogy ha kap egy túláramot a táp, akkor valszeg kukában köt ki a géped nagyobb része.
Amúgy fogyasztásban nem sokkal több a HD4850. Legalábbis tesztekből ez jön le. Kétmagos proci mellett a HD4850-essel a rendszer alapjáraton kevesebbet fogyaszt, terhelve meg sokkal kevsebbet. Viszont a 320-as 8800GTS-t csak egy QX6800-as négymagos procival láttam együtt tesztben, és úgy fogyasztott csak többet. -
Májsztró
addikt
válasz
pengegyerek #49055 üzenetére
Ez az ,hogy menni megy ... jó is . Csak ha beüt a ménkü" akkor jön a baj. Mert védelmek híján viszi a komplett gépet. És akkor az nem 8-10K mint most egy Giga SuperB 460-as táp ami bőven jó lenne a gépednek.
-
lsc
nagyúr
válasz
pengegyerek #49048 üzenetére
Igen és igen, de egy táp cserét beiktatnék . Az 570 W még elég is lenne, de az messze nem ad le annyit ami neked van .
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest