- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
tome.jr #45012 üzenetére
Neeeeem az 1.3-at nem erre találták ki,,,,viszont magát a HDMi-t igen....
HDMI kábel faq -
dangerzone
addikt
válasz
tome.jr #44946 üzenetére
Ja, hát a 96gt, meg a 98 gt alsóbb kategória. Igaz is..
Látom mindenképp gémer gép kell.
..., így nem fogok neked 4670-et ajánlani. Mert az keveset eszik, meg jóval hűvösebb. De kisebb teljesítményű ,mint a 96 gt, szóval akkor hagyjuk is...
Hát proci terén egy 5200 is elég hozzá, ha húzva van úgy 3ghz-re.
Az e8400 is jó cucc, de 2x drágább mint az e5200, szóval megfontolandó. Főleg , ha azt nézed, hogy pár év múlva a kettőnél több magos procik lesznek az urak, akkor felesleges a legböszmébb kétmagosokat venni.
Szóval ha nem lesz tuning, akkor az e8400. Ha lesz, akkor az e5200 is elég. Az e8400-ak 90%-a a 4ghz-t simán viszi. Sok példány emberi fesszel megy 4250-et is. A nagyon kivételesek persze még többet is, de ahhoz mázli kell. Az e5200-ak meg 3600 at viszik kb emberi fesszel.
Az e8400 akkor lehet jó vétel tuning esetén is, ha mondjuk 34 k körül tudsz szerezni, úgy már megérné mindenképpen.
-
-
dangerzone
addikt
válasz
tome.jr #44942 üzenetére
Jólvan, van ott lyukasztott rész.
A ref hűtősök elég forrófejűek, de ettől még ugyanúgy működnek, bajuk nem lesz. Szerintem egyáltalán nem volt hangos a refhűtős sapphire-m. Ha meg netán zavarna, akkor leszabályzod Ati Tray Tools-szal.Ebben a barebone -bal lesz vmi venti, ami forgathatná a levegőt a házban? Mert az elég jótékony hatással lenne rá.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
tome.jr #42903 üzenetére
Sztem sem, még jó hogy nem is állítottam ilyet. DDR2 bőven elég, Core2 architektúránál úgy is a QPB lesz a szűk keresztmetszet nem pedig a DDR2 ram sávszélessége (már a 667 VS 800 között is alig gyorsulnak a játékok, nem ha még egy 1066-osat vagy vmi keményebb cuccot pattintasz be).
mod: Ha maximalista vagy DQ6, ha beéred egy normál derekas tuniggal is akkor DS5 vagy DS4 elég.
banderasz77: Jaja, dettó ez, 88GT és G92 GTS de most egy "vacak" 4850-el tolom.
-
HSM
félisten
válasz
tome.jr #42903 üzenetére
A DDR3 elméletileg sokkalta jobb, viszont a BIOS-ok nem kiforrottak, és a lapok se mind kezelik jól aztafajta ramot. Leglábbis P35-P45 esetén ez volt a baj. Sőt, a BIOS-optimalizálatlanság miatt néhol még rosszabb volt a DDR3 teljesítménye. Én amúgy nem ajánlok semmit, pláne amit nem próbáltam, csak elmondtam, hogy kb. miben kéne gondolkoznod. Nekem A Giga X48-DS5 tetszik amúgy.... Meg az Asus X38 lapjai se tűnnek rossznak... De nem nagyon foglalkoztam a témával, nekem P35-öm volt, úgyhogy kénytelen leszel utánajárni, ha érdekel.
-
HSM
félisten
válasz
tome.jr #42897 üzenetére
Egy X48 miért ne lenne alkalmas tuningra?
Lehet, nem bír akkora FSB-t, mint a P45, de nem csak 600-as FSB-n lehet tuningolni....
Én maradnék a DDR2-nél, legalábbis a P35-P45 vonalon volt baj a DDR3-al bőven.... De hogy melyiket vedd.... Erre a kérdésedre én nem nagyon tudok válaszolni.... Próbálkozz az alaplapos topicban....
Aktív témák
Hirdetés
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- MSI RTX 2080 Ventus 8GB OC
- GIGABYTE GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 GAMING OC Eladó!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest