- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
válasz
Balázs0916 #49752 üzenetére
Azthoszem elvileg a fullhoz járt ajándék, de csak az első pár dobozban voltak ezek, talán játék kellene, hogy mellette legyen.Így lite-ra gondolok.
-
válasz
Balázs0916 #49722 üzenetére
A Sapphire dobozáán se Lite se Full feliratot nem találtam.
Akkor ez szerintetek melyik lehet?
A dobozban ezek voltak: VGA kártya, 2db tápcsati, egy komponens kábel, RCA-Svideo átalakító, 2db DVI-HDMI átalakító, leírás, CD. -
Mankó
veterán
válasz
Balázs0916 #49725 üzenetére
Nekem is CM házam van. Elöl hátul 12es venti.Bár lehet, ehogy ezeket már kikötöttem. Utánajárok már ennek is.
-
Laraxior
titán
válasz
Balázs0916 #49723 üzenetére
HC..elvileg jónak kellene lennie
-
Mankó
veterán
válasz
Balázs0916 #49722 üzenetére
Lehet, hogy nálad a többi alkatrész elnyomja a hangját. Nálam viszont szinte tök hangtalan a gép. Játék alatt sem hallod?
-
Laraxior
titán
válasz
Balázs0916 #49720 üzenetére
valamelyik verziója már támogatja automatikusan, nem is kell bekapcsolni semmit. tedd fel a k-Lite codek pakkot...azzal már jó
-
gfefe
őstag
válasz
Balázs0916 #49283 üzenetére
a doboz felszereltsége...
-
lsc
nagyúr
válasz
Balázs0916 #49283 üzenetére
A kártya ugyanaz, a hozzáadott cuccokban van eltérés . Egyébként ez csak a sapphire-nál van, nem ati elnevezés .
-
8nemesis8
veterán
válasz
Balázs0916 #49246 üzenetére
Illetve még fontos szempont intellel szemben, hogy LGA 775nek gyakorlatilag nemsokára vége.Nyártól i5 i7 fog menni nagyon ,bár kérdéses mennyire lesz megfizethető, míg az AMD okosan kompatibilitást megoldotta AM2 AM2+ AM3 között legtöbb lapnál.
A továbbiakban valószínűleg majd lehet AM3mat fejleszteni meg P45ös lap ha már nem lesz elég a proci hozzá akkor nem lehet majd fejleszteni. -
gfefe
őstag
válasz
Balázs0916 #49244 üzenetére
[OFF]bár nem ide tartozik, de azért leírom, hogy pl jó válaszás lehet egy:
gigabyte 770-ds3 rev2.0 esetleg... potom pénzért kapni itt ph-n és nagyon jó tuninglap is...
Bele egy 710 as phenom 2 procit ami megy 3800Mhz en is és sinen is vagy...ez olcsó és jó... 29E kb a proci 14E használtan a lap... és ez megeszik szinte bármit...
MEgfontolandó szerintem.... ellenben egy E8200 és egy p45 ös lap ami kb már jónak számit mennyibe is fáj?
na de ez a te döntésed
[/OFF]
-
gfefe
őstag
válasz
Balázs0916 #49242 üzenetére
így már érthető, hogy nagy karit akarsz venni...
alaplap és proci téren most mind két fél jó... mind az intel mind at AMD.
Mind két oldal jó alternatíva... Talán az amd annyival jobb, hogy az olcsó lapok is modernek... lám a 770 es csipszetes lapok is 2.0 pci-express csatolóval vannak felépítve amíg a p35 meg társai csak 1.1 el ha jól tudom....
de itt úgy is a szimpátiád fog dönteni szerintem...
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Balázs0916 #49238 üzenetére
A táp bőven elég lesz.
Ha később cserélsz alaplapot/procit, akkor nyugodtan vehetsz akár HD4870-est is. -
8nemesis8
veterán
válasz
Balázs0916 #49238 üzenetére
650Wos enermax volt a P4 alatt?
Vagy ezt már a leendő új konfighoz vetted?
Ehhez a felbontáshoz jó lesz a hd4870 de igazan a többieknek is, most nem fogod tudni kihasználni.
Mihamarabb ajánlott egy lap és CPU beszerzése.Ha meg tudod oldani. -
gfefe
őstag
válasz
Balázs0916 #49233 üzenetére
nem akarlak elkeseríteni, de "Pentium 4 D 3,4Ghz" ez a proci nehezen fogja kihajtani a kártyát... és még teljesítmény csökkeneésed lesz az alaplap miatt is mert 1.0 a vga csatolófelülete nem pedig 2.0 .... én egy kissebb karit javasolnák inkább.... 3850 vagy 70 de lehet, hogy még azokat sem tudod így kihajtani
-
8nemesis8
veterán
válasz
Balázs0916 #49234 üzenetére
Hát döntened kell, ha lesz tuning vagy csak kevés és nem akarsz hűtőt cserélni akkor vapor-x mindenképpen, ha lesz tuning akkor meg toxic, de ott szerintem akár egy VGA hűtőn is el lehetne gondolkozni.
Bár mostanság igencsak elég lesz mindenre a kártya, pláne ha fullHD felbontás alatt használod majd. -
lsc
nagyúr
válasz
Balázs0916 #49233 üzenetére
A tápod milyen és mekkora, illetve mekkora felbontás lesz ?
-
8nemesis8
veterán
válasz
Balázs0916 #49230 üzenetére
Vapor-x jobb hűtésű.
Toxic-ot gyárilag húzták, amit meg tudsz te is tenni otthon vapor-x esetén.Szerintem ezért felesleges pénzkidobás lenne a toxic.
Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest