- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
Aktív témák
-
Nikkel10
tag
válasz
z0lcs1 #43550 üzenetére
Olyan nincs hogy egy játékkal nem kompatibilis a ccc.
Az att-t nem ismerem nem is szoktam használni ez amolyan tuning program ugye?
Szerintem ha tuningolni akarsz használj Rivatunert ami azon kivül hogy az egyik(ha nem)a legjobb tuning program képes a ventillátor szabályzásra is.
A másik a grid-es problémádra talán tudok megoldást:nálam is fagyogatott vagy nem indult el vedd le a Catalystot és tedd fel újra nálam segitett a driver reinstall -
danilla
őstag
válasz
z0lcs1 #43550 üzenetére
Ha jól veszem ki, most a GPUZ-s hsz-re válaszoltál. (ezt nem jó régen írtam ?
)
Te írsz hülyeséget, előbb informálódj, vagy olvasd el megint a hsz, lehet rosszul értelmezted.Amit pirossal bekarikáztam, ott soha nem az aktuális órajeleket mutatja, hanem a max-ot vagyis az alapot, vagy a tuningra beállított órajeleket. Amit viszont zölddel, ott látható az aktuális (mint látható kint windowsba a 2d-s órajelen megy a kari)
LÁSD KÉP:Szerintem te nagyon el vagy tévedve
Mi az, hogy nem kompatibilis??? Esténként haverokkal GRID-el szoktam játszani (patchel és patch nélkül is fut gyönyörűen hibátlanul)
Nekem ezekkel a játékokkal nem hibás semmi: Stalker Clear Sky, Fear 2 demo, Call of Duty 4/5, Left 4 Dead, Crysis Warhead, Mirrors Edge (igaz a fear 2-nél és a Cod4-nél néha lagg van, de remélhetőleg a 9.2-es dirvernél már ezek is megjabulnak)
Szerintem nem a legújabb CCC-vel van gond hanem a te rendszerednél lehet valami baki.
Aktív témák
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest