- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
VinoRosso #2656 üzenetére
Nem értettél meg úgy látom, de tudod mit gyerünk át egy kicsit a GTX-es topicba, mindjárt belinkelek neki hülye garfikonokat, meg elkezdem isteni az ATI-t, utána majd belikeljük a hozzászólásokat, amit ott kapok utána. Kezd már érdekesebb lenni a történet amit írtam, ugye így már világos, itt befejeztem a témát és kész, beszéljünk másról.
Nem vagyok teljesen ATI párti, de ATI-s topic-ban szeretnék inkább ATI-król több infót megtudni, ittt meg már az összes Nvidiás Youtube-os videó, meg az összes létező NV-és előzetes, meg teszt, meg fogysztás, meg istentudja mennyi szar be van linkelve, miközben a HD4650-es régebbi kérdésemre sem válaszolt senki, mert az nem olyan fontos, mint a 8800GT. CSÁ!!!
Aktív témák
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest