Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
chalee
csendes tag
Sziasztok!
Gyanítom, hogy vmi gebasz van a kártyával, mert miután vettem egy új procit, folyamatosan crashel a gép játék közben, és nagyon úgy néz ki hogy a vid kártya miatt. Az új proci 2,4(533) Ghz, a régi 1.8(400)Ghz volt azzal minden ment rendesen. Ha visszatettem a régi procit megint minden ok volt. A proci biztos nem lehet rossz, mert haver áthozta az ő 2,4 es prociját, és azzal is crash volt. A kártya 400 Mhzen fut, nincs tuningolva. már teljesen el vagyok kenődve nem tudom mi lehet vele. Directx meg legújabb driverek telepítve.
Valaki help pls
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest