- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
.:SzvData:.
tag
hi allz!
megvettem életem első ati-ját és persze nem megy minden zökkenőmentesen. :-)driver installok után és sok fagyás után eljutottam az XP-reinstaljáig és most ott tartok hogy a kártya ''félig '' már jool üzemel.
félig, mondom, mivel most a friss XP-n fent a legutobbi radeon driver asszem valami 02.2 verzio de ha tesztelem gámákkal akkor csak a quake motoros-ebből adodoan opengl-es-gámák hiba nélkül futnak de pl.: colin2,gta3 már a menürendszerben kifagynak. tudom ezekhez vannak d3d pach-ek de itt hirtelen azok sem használtak.
a friss XP-n még nem volt időm 3dmark-ra de nem is siettetem mert a régi rendszeren már a default test legelején szétfagyott....
hirtelen ötleteket , javaslatokat várok
előre is thx!
Aktív témák
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
- Gigabyte AORUS FI27Q Gaming monitor, IPS, 27", WQHD, 1ms, 165Hz-Garancia
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest