Keresés

Aktív témák

• Bogyó bá'

nagyúr

válasz béla12 #32 üzenetére

Na szóval, ma a főnökömmel visszaküldtem Pestre az alaplapot, mellékelten leirtam a problémát. Lapot kipróbálták, náluk hibátlan volt, de becsületükre legyen mondva, ezek ellenére minden további nélkül lecserélték egy bontatlanra.

''Természetesen'' a problémák az új alaplappal is fennálnak, bár talán mintha vmivel enyhébb formában:
    2000MHz-es default órajelen , 15x133 Megán, 333 memória-frekivel a windows már újrainditható, viszont 12x166 MHz-en, ami szintén 2000 MHz, már megint szaraxik.
    A Reset fogalmát a default gyári beállitáson (1. eset) sem ismeri.
    A két alaplap között mindössze annyi a különbség, hogy az 1,65 V helyett ez a második példány alapból 1.71 V-ot ad ki.

Szóval valszeg a 400W-os noname (Mercury) táp lesz a gyönge mégis......szóval vehetek majd valami rendesebbet, ha egyszer lesz rá pénzem.

Ami igazán dühit, az az, hogy az anyagi lehetőségeim miatt váltottam AMD-re, és akkor már pontosan annyiban lesz a cucc, mintha egy 2.4GHz-es P4-et vettem volna olcsó ASUS deszkával, ugyanezzel a rammal......amelyek viszont a haverjaimnál gond nélkül mennek a gagyi 300W-os tápokkal is. :O

Aktív témák