- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
elde
csendes tag
Nah, vettem egy Gigabyte GA-7VT880-L alaplapot, és jelentem, kitűnően működik az MP
egyébként minden gond nélkül felismerte 2200+ -osnak jelenleg épp tesztelem (ja és további jó hír számomra, hogy a win2k-m túlélte az alaplapcserét (a régi egy szutyok pcpartner, mely még a jóöreg sd ramokat tudta használni, és csak 200-on kerregett az fsb, ráadásúl betéve az MP-t (nevetséges) nem tudta, csak 1.7 volton hajtani, persze az akkori alaplapon nem volt fesz szabályzó...))
most virul a fejem, egyébként elég meggyözőnek tűnik így elsőre, de majd csinálok egy-két szintetikus és jték tesztet is. Ha valakit esetleg érdekel, akkor publikálva látni fogja a weboldalamon.
egyenlőre 512/333 infineonnal zakatol a kütyü, de majd csak lesz kess fejlesztésre valamikor -
Mog
csendes tag
Én is úgy tudom hogy mennie kell. Egy láb van összekötve az mp-n ami az xp-n (az L5-ös) nincs azaz a két processzor teljesen ugyanaz ezt a lábat leszámítva. Söt ha összekötöd ezt a lábat az xp-n akkor kész a home made mp
Tapasztalatom nincs mivel még nem láttam mp procit, de elvileg mennie kell!
-
BluEyes
őstag
Szerintem menni fog, de csak tipp, még nem próbáltam. De semmi oka nincs nemmműködni. Mivel nem sűrű a procid, kevés tapasztalati hozzászólás várható a témában, egyszerűbb, ha kipróbálod, baja nem lesz egyik ''félnek'' sem. Viszont a tapasztalatokról majd írhatnál ide néhány sort, ha már lett egy ilyen topic. Sajnálom, hogy érdemben nem tudtam biztosat mondani. Sok sikert!
-
elde
csendes tag
Szervusztok!
Bocs, hogy erre a fórumrészlegre is beírom kérdésem, de muszály vagyok, mert holnapig döntenem kell. A fent említett MP (2200+, 1.65v, 13mikron, 266fsb) proci működik-e sima XP-s alaplabban? Mármint megfelelően. Mert lett egy ilyen procim, ám jelenleg nem áll módomban duál alaplapot vennem, viszont szeretném használni addig is.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest