Új hozzászólás Aktív témák
-
elde
csendes tag
Nah, vettem egy Gigabyte GA-7VT880-L alaplapot, és jelentem, kitűnően működik az MP
egyébként minden gond nélkül felismerte 2200+ -osnak jelenleg épp tesztelem (ja és további jó hír számomra, hogy a win2k-m túlélte az alaplapcserét (a régi egy szutyok pcpartner, mely még a jóöreg sd ramokat tudta használni, és csak 200-on kerregett az fsb, ráadásúl betéve az MP-t (nevetséges) nem tudta, csak 1.7 volton hajtani, persze az akkori alaplapon nem volt fesz szabályzó...))
most virul a fejem, egyébként elég meggyözőnek tűnik így elsőre, de majd csinálok egy-két szintetikus és jték tesztet is. Ha valakit esetleg érdekel, akkor publikálva látni fogja a weboldalamon.
egyenlőre 512/333 infineonnal zakatol a kütyü, de majd csak lesz kess fejlesztésre valamikor -
Mog
csendes tag
Én is úgy tudom hogy mennie kell. Egy láb van összekötve az mp-n ami az xp-n (az L5-ös) nincs azaz a két processzor teljesen ugyanaz ezt a lábat leszámítva. Söt ha összekötöd ezt a lábat az xp-n akkor kész a home made mp
Tapasztalatom nincs mivel még nem láttam mp procit, de elvileg mennie kell!
-
BluEyes
őstag
Szerintem menni fog, de csak tipp, még nem próbáltam. De semmi oka nincs nemmműködni. Mivel nem sűrű a procid, kevés tapasztalati hozzászólás várható a témában, egyszerűbb, ha kipróbálod, baja nem lesz egyik ''félnek'' sem. Viszont a tapasztalatokról majd írhatnál ide néhány sort, ha már lett egy ilyen topic. Sajnálom, hogy érdemben nem tudtam biztosat mondani. Sok sikert!
-
elde
csendes tag
Szervusztok!
Bocs, hogy erre a fórumrészlegre is beírom kérdésem, de muszály vagyok, mert holnapig döntenem kell. A fent említett MP (2200+, 1.65v, 13mikron, 266fsb) proci működik-e sima XP-s alaplabban? Mármint megfelelően. Mert lett egy ilyen procim, ám jelenleg nem áll módomban duál alaplapot vennem, viszont szeretném használni addig is.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Óra topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest