Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Végleges az új Pebble órák formája és tudása
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- iPhone topik
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
PROHARDVER! témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
Szerintem menni fog, de csak tipp, még nem próbáltam. De semmi oka nincs nemmműködni. Mivel nem sűrű a procid, kevés tapasztalati hozzászólás várható a témában, egyszerűbb, ha kipróbálod, baja nem lesz egyik ''félnek'' sem. Viszont a tapasztalatokról majd írhatnál ide néhány sort, ha már lett egy ilyen topic. Sajnálom, hogy érdemben nem tudtam biztosat mondani. Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest