- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
haver gepere huztam fel a wintxp-t, es utana felment az f-prot is, amit le is futtattam
ugy f-prot talalt virus, es jol letorolte
aztan mondom kicsit allitgatok a rendszeren, kikpacsolom a rendszervisszaallitast
f-prot meg ugye figyel minden filemuveletet (meg a listazast is), igy mikor azt mondtam letiltom a szolgaltatast, es ezzel torlodtek a file-ok az f-prot megtalalta ugyanazt a ket virusos file-t, amit 5 perccel azelott irtott le
mivel a rendszervisszaallitas csak annyit latott, hogy egy program file-okat torol, ezert csinalt roluk mentest, hogy az akcio visszavonhato legyen:DDD
topicindito meg nezze at ezeket:
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=34533[/L]
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=35083[/L]
baratunk a kereso, kulcsszo ''elt+nt'' (eltunik, eltunes ekezetek kizarasaval)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest