Aktív témák
-
exile
tag
up!
-
exile
tag
Itt van 1 eladó!
Bővebben: link -
exile
tag
Itt, de csak 1 volt neki.
exile
tag
Most vettem egy átalakítót: Abit Serillel 2.
Probléma megoldva. -
exile
tag
Abit Serillel 2 vagy ViPower VP-9041 sata-ata átalakító is érdekel!
[Szerkesztve] -
exile
tag
Igazából az a problémám, hogy a lapomom csak 1 ata csatlakozó van és így nem tudok rákötni még egy optikai meghajtót (most egy dvd-író és egy ata wincsi van rajta). Ezért, gondoltam, a megoldás az lenne, ha kiiktatnám a wincsit, ezáltal felszabadulna egy ata csatlakozó.
Bár hallottam olyan megoldást is, hogy ata-sata adatkábel átalakító, ezáltal kvázi sata lesz az atás wincsiből. De meg kell mondjam ez elég bizarul hangzik és nem láttam még ilyet.
Amúgy nem nagyon reménykedem, hogy valaki cserélne velem, de hátha. Meg az ötleteknek is örülök.
[Szerkesztve] -
exile
tag
up
-
Sata kábel + tápátalakító nem érdekel hozzá? Revoltec: 0,5k
exile
tag
A helyzet a következő:
Van egy MAXTOR 200gigás ATA wincsim (6B200P0), amit szeretném elcserélni, természetesen ráfizetéssel, egy ugyan ilyen SATA-sra.
Fél éves, gari van rá.
Mod: image
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged