Aktív témák
-
Ben Cseng
tag
-
SK
csendes tag
UP
-
parandroid
félisten
akkor ha már szóba kerültek az aerocool házak, ide is belinkelem a kedvencemet, hátha valakinek megtetszik, és addig csapkodja az asztalt a mistralban (sajnos ők a hazai forgalmazók), amíg nem hoznak belőle. külföldön már kapható, olyan 80 euróért, amerikában pedig akciósan 60 dollár körül megy (no comment :(). ez szerintem kib... öööö nagyon megérné.
[L]http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/case/aeroengine/aeroengine.htm[/L] -
-
AND1
őstag
A táp fontosságára mindig akkor jön rá az ember mikor a noname tápja magával ránt vmi értékes dolgot a gépben. Öcsémnek 3db 120Gb-s vinyát ''ölt meg''.
1, Seaget 120, visszavisszük...kicserélik...kapunk újat. (ki gondolná, hogy táp)
2, Visszavisszük kapott Seagate-et is. Most már maxtor-t kérünk.
3, Visszavisszük Maxtor-t is...azon nem volt alul takarópanál és látható volt, hogy elfüstölt a chip -> táp
Szal első dolgunk volt venni egy normális tápot. Sokáig mindenki elvan egy noname táppal csak aztán meglepetésszerüen kinyír vmit és rájön az ember, hogy egy konfig ''építését'' egy márkás táp beruházásával kezdi -
LukE
veterán
1: nem sokat, de ha van az alaplapon PCI slot (valszeg van), akkor tuti tudsz szerezni USB kartyat par ezerert.
2: ha teccik. (nekem nem kifejezetten, es kozelebbrol meg nem lattam, szoval passz) (ja, megbizhato, gondolom a tapra is erted. Van nalam 1 550-es, szoval par nap turelem rozsat teremhet:) Elso nekifutasra nem kulonosebben halk, masegyebet még nem tudok mondani:D)
3: mert ha a tap +fekszik, akkor az egesz gep is. Ha nem birja a tap, akkor nekiall hulyesegeket csinalni a geped. Ha a tap fustol, akkor rosszabb esetben a geped is elszallt. roveiden ezert:) -
SK
csendes tag
Hali!
3 kérdésem lenne házakkal kapcsolatban... lehet, hogy alapvetőek lesznek, de lövésem sincs a témához (bár ez hamar ki fog derülni)
1. Mit lehet kezdeni egy AT-s házzal/géppel? Bővíthetőek ezek még, lehet valami kártyát venni, hogy USB-t tudjanak kezelni?
(hátrahagytam a családnak 6 éves frankón müködő K6-os gépem, és szeretnék néhány cuccost pakolni még hozzá...)
2. Mit gondoltok az Aerocool házakról? Van egy két tetszetős darab a Mistral honlapján... megbízhatóak ezek?
3. TÁP - Miért ennyire fontos a táp?
köszi
:)SK
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest