Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoTi
újonc
Sziasztok. Egy tegnap velem történt esetet szeretnék veletek megosztani. Olcsó kontra drága fürészlap ügyben. Tegnap nem volt segítségem a mühelyben de haladnom kellett a melóval. Alapból 1,5*3 m táblákkal dolgozok(táblásított lucfenyő), gondoltam elbírok vele egyedűl is nem pazarlom még az időt azzal, hogy tovább darabolom kézi kőrfűrésszel. Hát dobtam fel a kőrfűrészre, kezdem hosszában felszelni első vágással semmi baj jön a másodi vágás kb a lap 1/3 járok amikor kicsit megbillent a tábla amit rögtön nem vettem észre csak amikor kiért a burkolat mögül. De ekkor már a hangja alapján is hallatszott hogy valami gáz van. Rögtön csapok a vészleállítóra. Emelem fel a burkolatot, kb 1 cm kifli van a 30 cm vágásban. Bobom le a táblát a gépről, nézem a lapot cirka 1 cm kifli van benne. Na mondom ma is jó műszak van, gyorsan kukába vágtam a 120 € vékonyvágó lapomat.
Megyek veszem elő a másik lapot meg a szerszámokat a cseréhez, meg mérgembe benyomtam egy mákos beiglit. Kb 5 perc múlva megyek vissza a gép mellé nézem a lapot, nyíl egyenes, rakom mellé a mikro métert tekergetem 1 tized van benne. Ekkor erős kéz meleg volt a lap, várok vele kicsit higy kihüljön. Megint forgatom lement 5 századra az imbolygás. Hurá megusztam az uj lap vásárlást
Tavaly történt velem hasonló eset egy CMT vékonyvágó lappal, sajna az nem úszta meg a kukát. A hajlott lapot mérgemben nem fényképeztem le de van egy kép mekkorát vágott ki a fából a lap.
-
GoTi
újonc
Sziasztok.
Valaki tudja-e, hogy hol tudnék ilyen adagoló pisztolyt beszerezni:
[pisztoly]
és hozzá való élfelhordó fuvókát.
Úgy néz ki táblásitanom kell pár száz négyzetméter 10 cm-es 20-as deszkat. Flakonból lassú lenne ragasztózni. Hengerelni nem tudom, nem egyforma szélesek a deszkák. Sajna a gyári készülékre nincs most 200 eFt-om. De egy kukta némi levegő tömlő meg egy ilyen pisztoly, fuvóka tökéletesen megfelelne a célnak. -
GoTi
újonc
válasz
generatoros #36335 üzenetére
59.990 Ft volt a szett. Pár éve ez a "hobbi" gépem.
-
GoTi
újonc
-
-
GoTi
újonc
-
GoTi
újonc
Üdv az uraknak!
Érdeklődnék Szegeden vagy a közelben hol tudok körfűrész lapot éleztetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ukrajnai háború
- Mikrotik routerek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Külpolitika
- Vicces képek
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Simítózáras tasakok 6 féle méretben
- 125 db-os precíziós szerszámkészlet elektronikai és finommechanikai munkákhoz
- Laotie ES18 Lite dupla motoros elektromos roller 2x1200W
- Gorenje RK14EPS4 Alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény
- 2 év garanciával! Nescafe Krups KP440E25 Genio S Touch Silver Dolce Gusto kapszulás kávéfőző + kapsz
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest