Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavalkád
senior tag
válasz
SeatZola #67147 üzenetére
szép lett.
nálam a vörösfenyő asztallapon látványos lett, az asztal többi része erdei fenyő, azon semmit vizuális extrát nem adott hozzá, nem is javaslom rá ezt az olajat (de szerintem semmilyet sem), mint a szivacs úgy itta be.
kiöntöttem az asztallapra némi vizet, összeállt, nem folyt szét, nem itta be a fa, vártam 1 percet, letöröltem, nem maradt nyoma, ez hasznos lesz ha kiönteném a sört.
amit hiányolok, hogy nagyon gyenge a fénye, éphogy csak nem matt a felület, több "csillogásra" számítottam, lehet ha még kétszer lekenném az érne valamit, de nem vesződök vele.
a görcsöknél nagyon látványos lett, ahogy más szögből nézi az ember "úszik" rajta a fény. sajnos ennél jobban nem tudom leírni, biztos van rá valami becsületes kifejezésösszességében, vörösfenyőre használható, erdeire/lucra teljesen felesleges, optikai szempontból legalábbis nem ad hozzá semmit, időjárás védelemben persze lehet hogy segít, de az enyém beltéri bútor lesz, szóval nem releváns.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Metal topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Path of Exile 2
- Óra topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest