- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
sörösló
aktív tag
válasz
satibi #59987 üzenetére
ha megfogom a lapot, kézi erővel(nem teljes erőből, csak úgy határozottan) tudom kb 2mm-t elnyomni, "billenteni" oldalra jobbra-balra
Nekem ugyanilyen van, Scheppach 100 WZ (workzone?). Sokat tuningoltam rajta mielőtt a használható kategóriába sorolhattam, de ennyire rossz még gyári állapotban se volt. Ha garis még, akkor a helyedben megpróbálnám kicseréltetni. Ha nem lehet, akkor én a régi javítós trükköt javaslom: vágjuk ketté a problémát és koncentráljunk az egyik felére. Én a helyedben kivenném a motor-hajtómű egységet, és külön megnézném. Befogod egy satuba vagy valahogy szilárdan rögzíted és akkor lehet feszegetni. A kihajtott tengelynek semmiféle mozgása nem lehet, kivéve a forgást. :-)) Ha itt lötyög valami akkor itt a baj, ha minden stabil akkor nézegetném a többit. Ha már kint van akkor érdemes az összes csapágyat cserélni gumi porvédősre. A kínai csapágyak minősége ebben a kategóriában kritikán aluli. A ház még a lábak felszerelése után is nyeklik, én egy vastag pozdorjalapra szereltem fel és alatta 4 kerék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Dark Souls sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TP-LINK routerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- FEKETÉN JÉG, FEHÉR ELÉRHETŐ Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- MultiPro Go FDP22.130GY
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest