- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
szinimini
senior tag
válasz
pacman_123 #59945 üzenetére
Nem képnek lesz
Szemből látszik a 19mm. Megpróbálom az ötleted hátha sikerül majd úgy"okés, de a szöget egyesével kell rá vágnom."
Itt arra gondoltam, hogy a keret darabjait egyesével kell vágtam le, nem párban.
Uh ez is hiba volt. De még ezt a párban vágást is gyakorlni kell."Levágod hosszra derékszögben, majd külön rá a 45 fokot?? "
Elsőre szögbe levágtam a deszka végét, felmértem az X hosszt és levágtam szintén szögre.fogtunder
Fogasnak a kerete lesz . És a képen látható kötést akarom megcsinálni rajta.Minden lépésről teszek majd fel képeket, aztán majd csak kierül,h hol hibázok
Köszi nektek
Új hozzászólás Aktív témák
- Dark Souls sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TP-LINK routerek
- Formula-1
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- FEKETÉN JÉG, FEHÉR ELÉRHETŐ Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Turn One Eco kagylóülés sínnel együtt cockpithez vagy autóhoz
- Abus Viantor sisak
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest