Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme, a Pixel Watch 4
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
-
Mobilarena
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi1984
addikt
válasz
joydrv #77752 üzenetére
Nem is azért mondtam
Összeségebe nincs tökéletes lejátszó. Ha ezt tudja valamelyik akkor másban gyengélkedik. Dune Homaticsban egyedül jelenleg Bluray lejátszása menüstöl (egy olyat nem találtam amit ne vitt volna) de ugye DV lejátszás téren "fapados" de stream van rajta.Apple TV nekem teljesen megfelel de ugye ez is csak meghatározott DV-t eszik ellenben az Infuse számomra mindent visz ellenben nincs bizstream bár nekem hátránya ebből sose volt.
Tehát egy lejátszóval is ellehet lenni de ha több mindent szeretnél sajnos egynél több eszköz kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Last Epoch
- BMW topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest