- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
TestamentDNR #72745 üzenetére
Lehet, hogy a következő 4K-s tv lesz, mert csak olyat kapni, de a hálószobában teljesen mindegy, mert ott éppen csak lefekvés előtt megy a tv, hogy szóljon valami, viszont ott szokott kelleni az HBO GO. A nappaliban viszont ugyanígy meg kéne oldani, viszont ott van egy médiabox, amin van Kodi és talátam egy HBO GO bővítményt, csak valamiért nem tudtam bejelentkezni a fiókba, hogy be tudjam tölteni a filmeket, úgyhogy ezen még dolgoznom kell egy kicsit, de talán ott megoldott lesz. Nekem az a lényeg, hogy minél olcsóbb legyen, ezért gondolkozok a két említett változat között, nyilván nem a leggagyibb, illetve minél kisebb legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest