- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ászpárral nyerhet kártyapartit a OnePlus
- iPhone topik
-
Mobilarena
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Ez direkt szivat engem.
Bekapcsoltam az erősítőt, elkezdtem vele lejátszani egy albumot, amit 11 perc környékéig szépen játszott is, majd ott eldobta a DLNA szervert és azóta nem épít fel hálózati kapcsolatot. Sem DLNA-t nem talál sem vTuner-rel nem tudok kapcsolódni. Routert, erősítőt többször újraindítottam, váltottam statikus és DHCP által kiosztott IP között. Csak routeren, csak erősítőn, routeren és erősítőn is fixált IP beállításokkal, de sehogy nem talál hálózatot. TV és szgép simán működik hiba nélkül közben a hálón és a TV-vel simán játszok a DLNA szerverről.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest